פורסם 2007 במרץ 318 שנים שלום!יש לי בעיה כזו: כל פעם שאני מפעיל את חלונות (XP SP2 באנגלית), מסך הטעינה נגמר, אני שומע את המאוור מתחיל לרוץ מהר יותר ופתאום מופיע מסך כחול ומיד אחריו המחשב עושה REBOOT. אני חושב שמדובר בתקלת תוכנה כי כרגע אני גולש מאותו מחשב ופשוט התקנתי את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח אחר למרות שגם כאן מידי פעם יש מסך כחול וריסט פתאומי, בד"כ כלל כשאני מפעיל תוכנה כבדה. הרצה של MEMTEST 86+ במשך כמה שעות טובות העלתה 3 שגיאות.ניסיתי לבדוק טמפרטורות, של הכרטיס מסך הייתה קצת גבוהה אז ניקיתי את המארז והמצב השתפר אבל הבעיות עדיין מופיעות.תודה מראש!
פורסם 2007 במרץ 318 שנים תקשיב זאת בעיה נפוצה שאנחנו נתקעים בא הרבה פעמים אצלנו במעבדההדבר הראשון שאנחנו עושים במקרה כזה זהמכניסים תדיסק של ה WINDOWS ומעלים אותו ב BOOTואז אנחנו לוחצים Rל repair consolואז יפתח לך סוג של חלון דוס כזה שישאל אותך איזה בידיוק מערכת הפעלה אתה רוצה לתקן תבחר תמערכת נגיד c:\windowsאוd:windowsאז נגיד שזה C אז אתה רושם תמספר 1ואז הוא יבקש סיסמא אם יש תרשום אותהואז זה ניכנסאחרי שזה ניכנס לך תיתן תפקודהchkdsk /rמה זה עושה? זה מריץ בדיקה על הכונן קשיח למצוא כול מיני פאקים \ ובודק תקבצים ההכרחים שהמערכת הפעלה חייבת כדי לעלות.ב60 אחוז מהמקרים זה פותר תבעיה במיקרה וזה לא פותר לך תבעיהנסה להכנס ב SAFE MODEושמה בהגדרות של SYSTEMתבטל את האפשרות של רסטרט במיקרה של בעיהואז תוכל לקרוא תבעיה ולהבין מה כתוב במסך הכחול ולפתור תבעיהיש גם בפורום אם אני לא טועה מדריך שעוזר להבין שגיאות של מסך כחול בעזרת תוכנה ככה שתוכל לעבוד דרכה ולפתור תבעיהדבר נוסף שזה יכול להיות זה דריבר חדש שהתקנתה שמתבלאגן לך במערכת ויוצר תבעיות האלהשמע בעיקרון אם ה CHKDSKלא עובד לך אני אישית ממליץ לך לעשות GHOST לכונן נפרד לגבות הכול לפרמט להתחיל הכול מחדש .בהצלחה.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים בעיות של RESTART יכולות לנבוע מבעיות חומרה או תוכנה.הבעיה השכיחה יותר היא חומרה.לכן,מה שאני מציע לך לפני ההמלצות(המיותרות)של התקנת WIN מההתחלה(וכבר ציינת שהתקנת מחדש וזה לא עוזר)זה לעבוד בשיטת החיבור הזוחל.כלומר,תנתק את כל ההתקנים החיצוניים מהמחשב,למעט כמובן עכבר מקלדת ומסך.אם יש לך שני סטיקים של זיכרון תוציא אחד(אבל תדאג שהשני יהיה בסלוט הנכון ל-SINGLE) ותבדוק האם הבעיה חוזרת.הבעיה חזרה?תחליף בין שני סטיקי הזיכרון.הבעיה חזרה?תחליף סלוט ותחזור על הבדיקה.אם היו לך שגיאות בזיכרון זה יכול להיות בהחלט בעיה של זכרונות או אפילו אחד מהסקטורים של ה-HD נפגם.בכדי לראות את ה-BSOD אתה אמור לבטל את האפשרות של איתחול אוטומטי במחשב בלוח הבקרה>מערכת>ותוציא את סימן ה-<V> מאיתחול אוטומטי.אם יש לך תוכנת בדיקה של הכונן הקשיח תשתמש בה,או שתכנס לאתר של החברה ומשם תוריד,או שאם יש לך טכנאי עם WIN PE משם תוכל לתקן את הכונן.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר קודם כל, תודה לשניכם! דבר שני , BAD SECTOR נבדקו, נמצא תקין,וביצעתי ניתוק של כל האביזרים החיצונים והבעיה עדיין הופיע, כך שכרגע שני החשודים העיקריים שלי הם הזיכרונות וכרטיס המסך, בכל מקרה, כרגע הבעיה נעלמה אבל נתלקתי בבעיה נוספת. בדיסק הקודם אין לי גישה לתקייה של המשתמש ב DOCUMENT AND SETTINGS....קופצת התראה של ACCES DENIED, מישהו יודע איך אפשר להיכנס לשם?
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר נכון, השאלה היא האם 3 שגיאות אחרי 6 שעות הרצה זה מספיק כדי לממש אחריות....
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אבל למה אתה לא עושה את בדירת הזכרונות שאמרתי לך?ככה תוכל לודא שאחד מהם או שניהם דפוקים.תפתור קודם בעיה אחת ולאחר מכן את השניה,אחרת לא תצא מזה.
פורסם 2007 במרץ 418 שנים מחבר ניסיתי לעשות את הבדיקה הבעיה היא שלפעמים יש את התקלה ולפעמים אין והמחשב מתנהג כרגיל אז אני לא יכול לדעת אם סתם אין את התקלה הזאת או שזה באמת הזכרון דפוק.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.