עבור לתוכן

בעיה: לאחר עליית מסך הטעינה של חלונות יש מסך כחול וריסט

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי בעיה כזו: כל פעם שאני מפעיל את חלונות (XP SP2 באנגלית), מסך הטעינה נגמר, אני שומע את המאוור מתחיל לרוץ מהר יותר ופתאום מופיע מסך כחול ומיד אחריו המחשב עושה REBOOT.

אני חושב שמדובר בתקלת תוכנה כי כרגע אני גולש מאותו מחשב ופשוט התקנתי את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח אחר למרות שגם כאן מידי פעם יש מסך כחול וריסט פתאומי, בד"כ כלל כשאני מפעיל תוכנה כבדה. הרצה של MEMTEST 86+ במשך כמה שעות טובות העלתה 3 שגיאות.

ניסיתי לבדוק טמפרטורות, של הכרטיס מסך הייתה קצת גבוהה אז ניקיתי את המארז והמצב השתפר אבל הבעיות עדיין מופיעות.

תודה מראש!

פורסם

תקשיב זאת בעיה נפוצה שאנחנו נתקעים בא הרבה פעמים אצלנו במעבדה

הדבר הראשון שאנחנו עושים במקרה כזה זה

מכניסים תדיסק של ה WINDOWS ומעלים אותו ב BOOT

ואז אנחנו לוחצים R

ל repair consol

ואז יפתח לך סוג של חלון דוס כזה שישאל אותך איזה בידיוק מערכת הפעלה אתה רוצה לתקן

תבחר תמערכת נגיד

c:\windows

או

d:windows

אז נגיד שזה C אז אתה רושם תמספר 1

ואז הוא יבקש סיסמא אם יש תרשום אותה

ואז זה ניכנס

אחרי שזה ניכנס לך תיתן תפקודה

chkdsk /r

מה זה עושה? זה מריץ בדיקה על הכונן קשיח למצוא כול מיני פאקים \ ובודק תקבצים ההכרחים שהמערכת הפעלה חייבת כדי לעלות.

ב60 אחוז מהמקרים זה פותר תבעיה במיקרה וזה לא פותר לך תבעיה

נסה להכנס ב SAFE MODE

ושמה בהגדרות של SYSTEM

תבטל את האפשרות של רסטרט במיקרה של בעיה

ואז תוכל לקרוא תבעיה ולהבין מה כתוב במסך הכחול ולפתור תבעיה

יש גם בפורום אם אני לא טועה מדריך שעוזר להבין שגיאות של מסך כחול בעזרת תוכנה ככה שתוכל לעבוד דרכה ולפתור תבעיה

דבר נוסף שזה יכול להיות זה דריבר חדש שהתקנתה שמתבלאגן לך במערכת ויוצר תבעיות האלה

שמע בעיקרון אם ה CHKDSK

לא עובד לך אני אישית ממליץ לך לעשות GHOST לכונן נפרד לגבות הכול לפרמט להתחיל הכול מחדש .

בהצלחה.

פורסם

בעיות של RESTART יכולות לנבוע מבעיות חומרה או תוכנה.

הבעיה השכיחה יותר היא חומרה.

לכן,מה שאני מציע לך לפני ההמלצות(המיותרות)של התקנת WIN מההתחלה(וכבר ציינת שהתקנת מחדש וזה לא עוזר)

זה לעבוד בשיטת החיבור הזוחל.

כלומר,תנתק את כל ההתקנים החיצוניים מהמחשב,למעט כמובן עכבר מקלדת ומסך.

אם יש לך שני סטיקים של זיכרון תוציא אחד(אבל תדאג שהשני יהיה בסלוט הנכון ל-SINGLE) ותבדוק האם הבעיה חוזרת.

הבעיה חזרה?תחליף בין שני סטיקי הזיכרון.

הבעיה חזרה?תחליף סלוט ותחזור על הבדיקה.

אם היו לך שגיאות בזיכרון זה יכול להיות בהחלט בעיה של זכרונות או אפילו אחד מהסקטורים של ה-HD נפגם.

בכדי לראות את ה-BSOD אתה אמור לבטל את האפשרות של איתחול אוטומטי במחשב בלוח הבקרה>מערכת>ותוציא את סימן ה-<V> מאיתחול אוטומטי.

אם יש לך תוכנת בדיקה של הכונן הקשיח תשתמש בה,או שתכנס לאתר של החברה ומשם תוריד,או שאם יש לך טכנאי עם WIN PE משם תוכל לתקן את הכונן.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה לשניכם!

דבר שני , BAD SECTOR נבדקו, נמצא תקין,וביצעתי ניתוק של כל האביזרים החיצונים והבעיה עדיין הופיע, כך שכרגע שני החשודים העיקריים שלי הם הזיכרונות וכרטיס המסך, בכל מקרה, כרגע הבעיה נעלמה אבל נתלקתי בבעיה נוספת. בדיסק הקודם אין לי גישה לתקייה של המשתמש ב DOCUMENT AND SETTINGS....

קופצת התראה של ACCES DENIED, מישהו יודע איך אפשר להיכנס לשם?

פורסם

אם יש לך כבר שגיאות ב-Memtest86, זה בהחלט חלק מהבעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

נכון, השאלה היא האם 3 שגיאות אחרי 6 שעות הרצה זה מספיק כדי לממש אחריות....

פורסם

אבל למה אתה לא עושה את בדירת הזכרונות שאמרתי לך?

ככה תוכל לודא שאחד מהם או שניהם דפוקים.

תפתור קודם בעיה אחת ולאחר מכן את השניה,אחרת לא תצא מזה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לעשות את הבדיקה הבעיה היא שלפעמים יש את התקלה ולפעמים אין והמחשב מתנהג כרגיל אז אני לא יכול לדעת אם סתם אין את התקלה הזאת או שזה באמת הזכרון דפוק.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים