עבור לתוכן

פרויקט ה-Emu 1212M הפעם לא שדרוגים, סך הכל מנסים לגרום לו לעבוד

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

כאמור לאחר מנת האנטריקוט המכובדת של היום בערב וקצת אלכוהול איכותי התיישבתי בשקט הלילי לשמוע מוזיקה. כיוון שהחיבורים האנאלוגיים של כרטיס הקול שלי היו בעייתים וקיבלתי עוצמה נמוכה מאוד מאחד הערוצים הייתי חייב לחבר את המחשב למגבר בחיבור קואקסיאלי שהשאיר את כל העבודה האמיתית לרסיבר אשר בתורו כמובן פגע בצליל בגלל איכות הממירים שלו.

ובכן, לא עמדתי בזה. לא יכולתי לסבול את הסאונד הזה כאשר אני יודע שהוא אמור להיות טוב יותר משמעותית. כיוון שקריאטיב החליטו שלא להגיב לי למיילים שלי למרות שהכרטיס עדיין תחת אחריות יצרן החלטתי שאני עושה את העבודה בעצמי. פירקתי את הכרטיס, והתחלתי במלאכה. לאחר כשלוש שעות של עבודה, המון מדידות, המון בדיקות, המון הלחמות וחיווטים שונים, פירוק והרכבה של החלקים השונים של הכרטיס הגעתי למצב שהוא ככל הנראה הטוב ביותר שניתן יהיה להגיע אליו עם הכרטיס הנ"ל.

כיוון שבטעות שברתי פין אחד באחת היציאות והיציאה השנייה פעלה רק על פין אחד ממילא ורציתי אחידות הייתי חייב לעשות פירוק חלקי של שאר החיבורים שלא בשימוש אצלי ולהגביל אותן בכדי לקבל מה שאני צריך. במצב הנוכחי הכניסות והיציאות האנאלוגיות עובדות אך רק בחיבורים לא מאוזנים (מה שאומר חיבור סטנדרטי בניגוד לחיבורים שנהוגים בעולם המקצועי). רצה המזל והחיבור התקול ביציאה הוא דווקא הראשי ולכן נאלצתי לחבר למשני. בינתיים לא שמתי לב לבעיות בצליל, אך אני רוצה בהזדמנות לבדוק האם הוא משדר את האות ישר או בפאזה הפוכה (לא רלוונטי כרגע, מקסימום נחפש איך לפתור את זה).

בכל אופן, זה נשמע טוב יותר מחיבור דיגיטלי וזה מה שחשוב :)

תמונות של הסיום אין, אבל תמונה אחת של התהליך יש ואני מצרף.

Anatoli.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ואי אחי כל הכבוד!~!

:yelclap: :yelclap:

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה.

עכשיו אני חושב שאני אמכור אותו ואזמין בכ"ז את ה-Squeeze Box כנראה. איזה בחור מארה"ב הציע לי 60$ כולל משלוח. סך הכל זה היה בסדר כשהאנאלוגי לא עבד, אבל עכשיו הוא עובד (גם אם לא כמו שהוא אמור העיקר שאפשר לשמוע כמו שצריך) אז אני עוד לא בטוח שאני אמכור לו. בשביל 60$ אני אולי אשאיר אותו לגיבוי/אמכור בארץ בשביל לא לבזבז כל כך הרבה על משלוחים.

Anatoli.

פורסם

תותח! :xyxthumbs:

אני הייתי משאיר את הכרטיס, בשביל 60$ לא כדאי להשאיר?

אתה תמיד יכול לחבר לו ממירים חיצוניים...

חוץ מזה, תקנה כבר squeeze box!! אני מת לשמוע אחד כזה.

אולי אני אביא לך את ה-juli@ שלי? ;)

פורסם
  • מחבר

אהלן בחור

מכרתי אותו ב-70$ בסוף. מצחיק, חשבתי שלא יהיה ביקוש ותוך 3 שעות קיבלתי 4 הצעות LOL חבל לא ביקשתי 100 :)

מסתבר שזו בעיה נפוצה, פנו אליי אנשים בפרטי בהד-פיי עם בעיה זהה ועזרתי להם לפתור אותה.

ד"א, החלטתי לא לקחת סקוויזבוקס, אבל אני מזמין מחר/מחרתיים כנראה את ה-Zhaolu 2.5C. יוצא בערך 300 דולר עם משלוח לא כולל מיסוי ואמור להגיע תוך כמה ימים מרגע ההזמנה. זה ממיר טוב מאוד שנותן תמורה מצוינת לכסף. מה גם, יש לו פשוט כמות מטורפת של שדרוגים.

נכון לעכשיו אני אשתמש ב-OB לחיבור לממיר אבל אני שוקל להביא משהו אחר. יש המון פתרונות החל מכרטיס קול שמיועדים לזה ועד לממירי USB שמוציאים SPDIF.

בכל אופן, אתה מוזמן להגיע לביקור, הרמקולים עוד לא לגמרי גמורים בגלל שאני מחכה להזדמנות לקפוץ לבת ים לקנות מגבר, אבל הסאב הזה הוא פשוט מטורף.

עריכה:

מגניב לראות שהחלפת את האווטאר לתמונה של החדר שלי :)

Anatoli.

פורסם

אני צריך להשיג לי גם אחד כזה... :cool2: נראה לי שזה must לכל setup.

תתחדש על ה-zaholu :xyxthumbs:

עריכה: חדר שלך, רמקולים שלי!

פורסם
  • מחבר

לא אומרים תתחדש לפני הזמן :nono:

זה עושה מזל רע

ד"א, אני אשמח לשמוע מה אתה חושב על הסנטר. הציעו לי כזה ב-500 שקל. אבל זה כבר בפרטי אני מניח :)

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא לקנות?!

מה קרה? שתף אותנו בקשה במסקנות שלך מה-S6C שלך.

Anatoli.

פורסם

בלי להיכנס לפרטים, הבס שלו דומיננטי מדי, הדיבור לא ברור דרכו... והוא שוקל 10 ק"ג ריבונו של עולם! :s07:

הוא שווה את הכסף ששילמתי עליו אבל... אני מחפש לו בעלים חדשים.

אולי אני אכתוב עליו סקירה מקיפה יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים