עבור לתוכן

PIII OC

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 3 933 MHZ עד כמה אני יכול להגיע בערך.

בOC

פורסם

ומאיפה אנחנו אמורים לדעת? תבדוק בעצמך!!!

פורסם
  • מחבר

אני סתם מתעניין אתה לא יודע אז תשתוק >:( >:(>:( ואני מתכוון רק למי שיש לו ניסיון בזה :bash: :bash:

פורסם

אין אפשרות לדעת...

זה כמו שתקנה עכשיו AMD XP 1800+ ותשאל עד כמה הוא יגיע, זה לא אפשרי כי כל מעבד הוא שונה, יש מעבדים שיכולים להגיע רחוק ויש מעבדים שאפילו שינוי קטן לא יקבלו..

פורסם

אל תתרגז !!!

אנשים כאן במטרה לעזור לך ...

מה שאיימאק התכוון זה שהוא לא יכול לדעת לאיפה תוכל להגיע ע"פ המעבד בלבד ,

יש הרבה נתונים שכדאי להתחשב בהם : מאווררים במארז , מערכת קירור המעבד , סוג והחברה של הזיכרון , טמפ' וכו'

תפרט את כל אמצעי הקירור שלרשותך , תנסה בעצמך ואם יהיו בעיות תשאל ... אף אחד כאן הוא לא נביא .

פורסם

אני סתם מתעניין אתה לא יודע אז תשתוק >:( >:(>:( ואני מתכוון רק למי שיש לו ניסיון בזה :bash: :bash:

בנאדם תרגיע את עצמך מהר!! תרסן את עצמך....

איך אנחנו אמורים לדעת? לא לכל אחד יש אותו לוח M אותו זיכרונות ואותו קירור....

פורסם

תקרא מה רשום בהודעה על "רכיבים מומלצים לOC"

פורסם

סליחה אבל להערות כאלה אין שום מקום בקהילה שלנו !

רציתי לנעול את הדיון אבל החלטתי בסוף שלא (לא בגלל טוב לב אלא בגלל שאני חושב שעוד יש ערך חיובי לדיון הזה) !

וכמו שכבר רשמתי - אין לנו פה שום נביא מוסמך ולכן לא ניתן לחזות את מה שאתה רוצה .

תנסה אתה ותגיד לנו כמה הגעת ואז אם נוכל נעזור לך לסחוט עוד קצת .

בהצלחה .

(התנגחות נוספת עם חבר קהילה או הערה שוב בגנון רחוב תגרור מחיקה מוחלטת של כל הדיון) .

לילה טוב.

פורסם

רציתי לנעול את הדיון אבל החלטתי בסוף שלא (לא בגלל טוב לב אלא בגלל שאני חושב שעוד יש ערך חיובי לדיון הזה) !

אני חושב שכדאי שתשנה את הכותרת ותתן מעט יותר מידע על המחשב שלך ועל החלקים אשר נמצאים בו כדי שהדיוןם הזה יהפוך טוב ויעיל לשני הצדדים כאן...

פורסם
  • מחבר

עזבו לרגע את הרכיבים השונים.

נגיד ויש לי את ההלוח אם הכל הכי טוב.

מה המקסימום שאפשר להוציא מהמעבד.

פורסם

אין כזה דבר!!! כל מעבד הוא שונה!!! תנסה ותגיד לנו!

פורסם

שמע.

באמת אי אפשר לדעת לכמה תגיע.

תנסה לעלות קצת קצת את ה

FSB, עד שהמחשב לא יעלה.

אם המחשב לא יעלה\או תראה מסכים כחולים, תנסה להעלות מתח לליבה.

לא עזר? המעבד\הזכרונות לא יכולים להגיע ליותר מזה.

אתה יכול לקנות זכרונות איכותים כמו של

Corsair אבל לא יודע כמה זה ישתלם לך כי הם יקרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים