פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר רינו, אני שולח להם כעת מייל, מקווה שהם יעזרו לי בכל זאת אני שולח את המחשב כנראה מחר לתיקון, ואני מקווה שלא יעלו על הבעיה בחנות. נשחק אותה ראש קטן, נשלח את אבא שלי. אם החנות תעזור לי, בכל זאת אני אקבל את הצ'יפ מDFI, מה אכפת לי שיהיה לי אחד ספייר בצד, למקרים כאלו.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר יוני, הוצאתי אותה ל-10 שניות, 30 שניות, דקה, 2 דקות, ול-3 וחצי שעות.לא עבד בכל הפעמים.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים POST הוא התהליך לפני שאתה רואה משהו על המסךאם אתה מגיע לספירה של הזיכרון הבעיה לא ב-BIOS
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר ספירת זיכרון של הכרטיס מסך...רואים את השם, ואז אתה רואה את המספרים רצים עד 256MB, ואז זה מנסה להגיע למסך הזה ששם לוחצים DEL בשביל להגיע לביוס, אבל זה פשוט חוזר על עצמו ולא מגיע למסך.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר והיא תמומש, ואם הם מחליפים את הלוח לגמרי, אני לוקח Asus P5N-E SLI 650i.מעדיף אותו על הDFI.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים והיא תמומש, ואם הם מחליפים את הלוח לגמרי, אני לוקח Asus P5N-E SLI 650i.מעדיף אותו על הDFI.בהצלחה אחי, אבל התחמנים האלה (חנויות מחשבים) בדרך כלל מחליפים אחד על אחד, וזהמול ספק הלוח.אני לא מאמין, שתקבל את ה ASUS , אף אל פי שבאמת מאחל לך את זה.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר מה שאתה בא להגיד לי זה שאין מצב שייתנו לי לוח אם אחר, חבל.ננסה בכל זאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.