עבור לתוכן

האם המעבד נדפק? P4 Northwood 2.8

Featured Replies

פורסם

למה לשמן?

הוא מסתובב לאט?

• תגובות 39
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה לי טובה ותשנה את הכותרת ל-northwood, זה מה זה מציק, אתה לא מתאר כמה... :-X

פורסם
  • מחבר

אופס... אין לי מושג מאיפה הבאתי ווינד..

למה לשמן? הוא מסתובב ב2500 RPM, שלא נראה לי כזה גבוה... הוא בן 3 שנים ולעולם לא עבר שימון, אני בטוח שאני אוכל להוציא ממנו עוד מעלה או 2 אם אני אשמן..

פורסם

מאוורר מקורי של אינטל - מבוסס על מיסבים - BALL BEARINGS - ומערכת כזאת בד"כ אינה דורשת שימון ואפילו בדיוק להיפך אם אתה משמן אתה עלול לעשות נזק. מאווררים מבוססים על SLEEVE BEARING כן דורשים שימון לאחר שהם נתקעים אבל כאלה בד"כ לא שמים על מעבדים.

פורסם

אם כבר לשמן אז אני ממליץ על שמן 10 . ולא WD40 כמה שהשמן יותר עדין עדיף. שמן 40 הוא גס וסוחב איליו אבק, ונוצר לאחר זמן מה עיסה דביקה ואז צריך לשמן שוב. בכלל שימון מאווררים זהו פתרון זמני בלבד...

פורסם

2500 זה בסדר.

לא שווה להסתכן ולשמן אותו.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני מוריד טמפ'??

משחה - שמתי

אבק - ניקיתי

מאוורר - לא לשמן..

מה עוד נשאר? :(

פורסם

או שתיקנה גוף קירור חדש (יש איזה אחד של AC ב60 ש"ח בערך לסוקט 478 -אני מניח שזה מה שיש לך) או שתסדר עוד מאווררים למארז...אולי יותר חזקים ואם שלך ישנים אז תחליף אותם...זה לא סיפור של מיליון שקל...

פורסם

אם אתה לחלוטין לא בOC תנסה להוריד קצת מתח ולבדוק טוב טוב יציבות, יש מעבדים שגם עם פחות מהסטוק מסתדרים אחלה מבחינת יציבות, וכמובן שרואים את זה גם בטמפ'.

אם כי, מראש אני אומר שזה פתרון דיי מעאפן ולא הייתי הולך עליו בכזאת קלות, אבל בנינו מה יש לך כבר להפסיד, זה או זה או לרוץ לשלם 200 שקל על קירור חדש, מקסימום במקרה הכייי גרוע מאפסים ביוס דרך הג'אמפר (שזה דבר שמאוד חשוב לדעת לפני שאתה מתחיל לגעת בזה) וגמרנו...

פורסם

אי אפשר לכוון מתח נמוך מהמקור בלוח P4P800SE...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים