פורסם 2007 במרץ 218 שנים מדובר במאורר 12 ס"מ של ARCTCING COOLING ..הוא כרגע עובד במהירות RPM 1600זה נחשב מהיר או איטי? יש אפשרות להגביר את המהירות הזאת וככה להוריד עוד קצת את הטמפ במחשב?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אני לא ממש יודע אם זה נחשב למהיר או איטי אבל אתה יכול להגביר את המהירות דרך ה-BIOS.-כל עוד המאוורר מחובר ללוח אם-נ.בלא נראה לי שעם הגברה של מאוורר כזה יגרום לשינוי כלשהוא בטמפ'.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים טוב, דבר ראשון שם החברה הוא ARCTIC COOLINGדבר שני עיון קל באתר החברה היה מראה לך שמאווררים המוצעים שם לא עוברים את 1500\1600 RPM.משמע הדבר שהמאוורר שלך עובד על המקסימום שלו ושינויי BIOS לא יעזרו במקרה הזה.בדוק את דגם המאוורר שלך באתר החברה לגילוי פרטים נוספים עליו.http://www.arctic-cooling.com/fans1.php
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מדובר במאורר 12 ס"מ של ARCTCING COOLING ..הוא כרגע עובד במהירות RPM 1600זה נחשב מהיר או איטי? יש אפשרות להגביר את המהירות הזאת וככה להוריד עוד קצת את הטמפ במחשב?אחי..איכותו של מאוורר לא נמדדת ע"י RPM,יש מאווררים שיעשו לך 2300 RPM ויתהיה להם ספיקת אויר של 40-50ושל ארטיק קולינג מגיע לך ל-90 ספיקת אויר(cfm אם אני לא טועה) וזה מצוין!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.