עבור לתוכן

היום היתקשרתי להזמין אוזניות cx300 בצבע שחור ואין במלאי! מה עושים<?

Featured Replies

פורסם

היום היתקשרתי לחנות שאני לא אציין את שמה אוזניות מדגם cx300 ואמרו לי שאין להם במלאי בצבע שחור ויש להם מלאי גדול של צבע כסוף ולבן וכששאלתי מתי יהיה במלאי את הצבע השחור הם אמרו שבתקופה הקרובה לא יהיה אז מה עושים?? בדקתי בעוד חנות וגם אצלם אין במלאי ושתי החנויות פופולאריות.

מנסים לידחוף לי את הדגם הכסוף כמובן שלא הסכמתי כי שחור מקרין אלגנטיות ואני לא ילך על כסוף שמקרין מין עננות אפורה וכבדה.

בקיצור אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג בצבע שחור את האוזניות אני ישמח אם יעזור לי .

פורסם

מה זה משנה לך?

את ממילא לא תראה אותם כשאתה שומע בהם.. אלה אם כן תעמוד כל הזמן מול המראה :silly:

אתה קונה אוזניות כדי לשמוע בהם או לעשות להם בוק?

פורסם

מזמינים JBL Reference 220 מאחת מחנויות באג .

בצבע שחור עם אריזה מהודרת,ואיכות סאונד ואטימה יותר גבוהה.

פורסם

מה רע בלבנות?

יפהפיות לדעתי:

CX_300_white_410.jpg

:silly:

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהן לא מתאימות לסטייל שלי וגם הנגן שלי בצבע שחור ביגלל זה.

ביגלל שאני לובש דיי הרבה שחור ובנסיעה על האופניים זה לא ישתלב לי עם השחור בקיצור לא משנה..

בקשר לJBL אני קונה אותם מבאג תודה לך! האמת לא חשוב לי המחיר רק שיהיו בצבע שחור. :)

פורסם

גם הדגם הכסוף רובו בכלל בצבע שחור ככה שאין בכלל הרבה הבדל ביניהם בצבע

ובדקת לגבי ה-JBL?

פורסם
  • מחבר

חקרתי עליו אחלה של אוזניות והוא גם מאובזר היטב ;D

פורסם

אתה יכול לתת לינק/ים?

פורסם

אני לא בטוח שהם שוות את התוספת המשמעותית במחיר (בארץ) - של כמעט 150 שקל

פורסם

ביגלל שאני לובש דיי הרבה שחור ובנסיעה על האופניים זה לא ישתלב לי עם השחור בקיצור לא משנה..

בקשר לJBL אני קונה אותם מבאג תודה לך! האמת לא חשוב לי המחיר רק שיהיו בצבע שחור. :)

קח את אלה

http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=126

הן בטוח יתאימו לסטייל שלך :lol:

פורסם

קנה BMW שחורה ;D

ועכשיו ברצינות... אז מה אם הנגן שחור? אייפוד וידאו שחור(למשל) בא עם אוזניות לבנות וזה די יפה

פורסם
  • מחבר

קח את אלה

http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=126

הן בטוח יתאימו לסטייל שלך :lol:

אלו בעתיד אני יקנה.

קנה BMW שחורה ;D

ועכשיו ברצינות... אז מה אם הנגן שחור? אייפוד וידאו שחור(למשל) בא עם אוזניות לבנות וזה די יפה

אבל הסטייל שלי קלאסי מבין יש לי שיער שחור ואני לובש מעיל עור שחור בערב אז אני צריך שהאוזנייה תישתלב טוב אם השחור כי אני בדרך כלל בערב לא לובש בגדים בהירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים