פורסם 2007 במרץ 218 שנים ממש מגעיל, היו צריכים לקחת את אחד מהשירים הישנים שלהם - "3 בלילה" זה שיר מעולה וגם מתאים לאירוויזיון.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים לא הבנתי על מה כל התגובות העצבניות מחו"ל(דיברו על כך שיש סיכוי שיחרימו אותו וכו')....
פורסם 2007 במרץ 218 שנים ממש מגעיל, היו צריכים לקחת את אחד מהשירים הישנים שלהם - "3 בלילה" זה שיר מעולה וגם מתאים לאירוויזיון.אני חושבת שבאירוויזיון צריך להביא שירים חדשים..
פורסם 2007 במרץ 218 שנים פעם ראשונה שאני שומע את השיר עכשיו ואני חייב להודות שהוא פשוט זוועתי. יותר גרוע ממה שחשבתי.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים התגובות הזועמות מחו"ל (הבנתי שהגענו לעמוד ראשון בעיתונים באנגליה בגלל זה)זה כאילו בגלל שאנחנו מכניסים פוליטיקה לתחרות (כפתור אדום => נשק גרעיני => איראן)אני לא זוכר בדיוק שמישהו טען שאנחנו מכניסים פוליטיקה כששלחנו שירים שדיברו על שלום...חוץ מזה שזה האירוויזיון, למי אכפת מהדבר המסכן הזה? אני תמיד שומע עליו יום אחרי בעיתוןחוץ מזה, יש כבר דיון על השיר בפורום אקטואליה....
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מה כולם נלחצים מזה ?!?!?1תקראו את הליריקה ותראו שהוא בעצם שר על החיים בערץ...כל יום נופלים עליו טילים,יש איום של מנהיג משוגע, המשטרה מתקרצצת עליו ....
פורסם 2007 במרץ 218 שנים בלי להתייחס לתוכן המילים ולמשמעותן לדעתי השיר ממש גרוע ולא מתאים לאירוויזיון או כל אירוע לצורך העניין...
פורסם 2007 במרץ 218 שנים הקשר המטורף בין לורדי לטיפקס >< מה אתה משוואה פאוור/פופ מטאל לאיזה רוק ומזרחית מעורבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.