פורסם 2003 בינואר 222 שנים ארצה לדעת כמה מאוררים אני יכול לשים בלוח ואיזה מארז מומלץ (לא יותר מ350 ש"ח )
פורסם 2003 בינואר 222 שנים כמה מאוררים אפשר לשים בלוח? מה הכוונה בשאלה המוזרה הזו....מארז מומלץ בתקציב הנ"ל הוא ה COMPUCASE CI-6A19
פורסם 2003 בינואר 222 שנים אז תחבר ישירות לספר ... או לפאנל שליטה כלשהוא ... שאתה יכול לבנות (באי באס) או לקנות ... יש שתי סוגים שמתרוצצים בשוק כרגע....
פורסם 2003 בינואר 222 שנים הרבה יותר חכם לחבר מאווררים ישירות לספק מאשר ללוח.ותיאורתית אתה יכול לחבר כמה שאתה רוצה
פורסם 2003 בינואר 222 שנים אכן ללוח כדאי הרבה יותר לחבר את ניטור הסיבובים בלבד ולא גם את אספקת המתח, לא כדאי להעמיס סתם על הלוח מבחינה הזאת...
פורסם 2003 בינואר 222 שנים מחבר הרבה יותר חכם לחבר מאווררים ישירות לספק מאשר ללוח.ותיאורתית אתה יכול לחבר כמה שאתה רוצהאיך אני מחבר לספק ?כי יש לי בערך 4 מאוררים 60 ס"מ עם חיבורי שתי פינים ...
פורסם 2003 בינואר 222 שנים חיבור 2 פינים מתחבר לספק...אולי התווכנת חיבור 3 פינים שמתחבר ללוח אםבמקרה זה כל מה שאתה צריך זה או ממיר מ-3 ל-2 או פשוט לחתוך את הכל ולהלחיםאם אתה ממש מתעקש על זה שתוכל לראות את המהירות של כולם אתה יכול לקנות מפסק עם הרבה מצבים שנראה mux או selector וככה תוכל להתקין אותו בפנל הקדמי וכל פעם לבחור איזה מאורר תראה בלוח אםדרך אגב בלוח הזה יש 3 חיבורים למאוררים1 למעבד עם סנסור של מהירות1 עם סנסור של מהירות1 בלי סנסור של מהירות
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר את זה הבנתי ותודה ..אבל אני שואל לאן אני יכול לחבר פיזית 4 מאוררים עם חיבורי שני פינים ...האם אני צריך ליקנות מתאם ?או שאני יכול לקנות פאנל ולחבר אליו הכל ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.