פורסם 2007 במרץ 218 שנים אבא שלי קנה יאכטה,,, ועכשיו הוא רוצה לשים רמקולים בתוכה, עכשיו הוא קדח חורים לרמקולים וסידרק מקום והכל אבל ברגע שהוא הפעיל אותם הוא גילה שהמצפן השתגע, ואז הוא נזכר שליד הרמקולים ( בקיר הפנימי) יש את המצפן . אבא שלי רוצה לדעת איך אפשר להפריד את השדה המגנטי של הרמקולים בבלוק נחושת , זה יעזור ? איזה רעיון אתם מציעים!? תודה רבה רבה רבה לעוזרים !
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אם הוא ישים את כל הרמקול בתוך קופסא מתכתית זה אמור לנטרל אני חושב את השדה המגנטי, אבל זה יהרוג את הסאונד...אפשר לנסות פשוט לשים כמה שיותר מתכת שתפריד ביניהם (כאילו כמו קיר ביניהם), אבל אני לאיודע עד כמה זה יעזור, אם בכלל זה יעזור...המלצה שלי? תמצאו מקום אחר למצפן או לרמקולים.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אי אפשר למנוע את המיגנוט של הרמקולים!!! אתה יכול רק להעביר אותם מקום רחוק מהמצפן
פורסם 2007 במרץ 218 שנים תאורתית לא חשוב העובי של המיגון מספיק שתעטוף אותם בנייר כסף ותחבר אותו לארקה ואז הוא אמור למנוע כל אפשרות של שדה מגנטיאבל זה רק התאוריה לא ניסיתי את זה בחיים
פורסם 2007 במרץ 218 שנים כי הוא מוליך ואתה מחבר אותו לארקה(שתיהיה משותפת לרמקולים חשוב!!) ככהת אורתית לא יכול להיות הנייר כסף לא יוכל להטען ויעצור את השדה המגנטיזה אותו עיקרון של סיכוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.