פורסם 2007 במרץ 318 שנים שימו לב, חבר שלי מגרמניה שלח לי סקרין שאני "יאכל ת'לב"... (שלא תהיה לכם טעות, זה לא פוטושופ)מה מיוחד בתמונה הזאת?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים גם אני מתחבר ברשת הביתית ב 100 מגה ביט לשניה ויכול להוריד מהמחשב השני גם 400 מגה בקצב הזה... כמו שאמרו, אין צורך להתלהב מה שיש לשכנים, אלה איך לקבל יותר אצלנו. קניית מספר חיבורי אינטרנט יכולה לשפר את הביצועים ב P2P למשל.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים שימו לב, חבר שלי מגרמניה שלח לי סקרין שאני "יאכל ת'לב"... (שלא תהיה לכם טעות, זה לא פוטושופ) דרום קוריאה 200MB ואפילו 300MB כמו כלום אה, ואגב, לגרמני אין 100 מגה סימטרי, לדרום קוריאה כן ;D
פורסם 2007 במרץ 318 שנים לomrijמה זאת אומרת? תסתכל בשורה השלישית מלמעלה100mbit/secזאת המהירות של הכרטיס רשתגם עם מודם ADSL של בזק מופיע אצלי 100MB/S
פורסם 2007 במרץ 318 שנים לomrijמה זאת אומרת? תסתכל בשורה השלישית מלמעלה100mbit/secאני לא מבין גרמנית, אבל מה זה שונה מחיבור כרטיס רשת למודם במהירות 100 מגה ביט (כמובן שזה המהירות בין המחשב למודם, המהירות בין המודם לאינטרנט מן הסתם הרבה יותר איטית).רשום שהוא הוריד 375 מגה בשעתיים, שזה אומר 53K לשניה, הרבה יותר איטי מחיבור בארץ.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אני לא מבין מה הקטע של התמונות האלהמה הם מוכיחות? שהוא הוריד 20 מגה ב5 שעות? שהוא העלה 4 מגה?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מצאתי אצלי עוד סקרין, הפעם של חבר מרוסיה: כתוב פה שהמהירות היא 256Kbit איטית לגמרי.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים omrijהתמונות האלה טובות מאוד, כי אם הוא מביא תמונה שמוכיחה שבארץ בלה בלה יש מהירות יותר גבוהה זה טוב אם מישהו יתווכח איתי שהמצב בישראל טובפנטום אתה יכול לבקש מהחבר שלך בגרמניה שיביא תמונה שמראה את מהירות ההורדה שלו מHTTP?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים omrijהתמונות האלה טובות מאוד, כי אם הוא מביא תמונה שמוכיחה שבארץ בלה בלה יש מהירות יותר גבוהה זה טוב אם מישהו יתווכח איתי שהמצב בישראל טובאתה פשוט לא מבין מה אתה רואהתכנס לLAC ותראה שגם אצלך רשום 100MB
פורסם 2007 במרץ 318 שנים כתוב פה שהמהירות היא 256Kbit איטית לגמרי. האמת שטעיתי בסקרין... הייתי אמור לשים את זה שלמטה, אבל לא משנה.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים עוד לא הבנת שאין לתמונות האלו שום משמעות?עריכה:תראו איזה אינטרנט מדהים יש בישראל[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 318 שנים omrijהתמונות האלה טובות מאוד, כי אם הוא מביא תמונה שמוכיחה שבארץ בלה בלה יש מהירות יותר גבוהה זה טוב אם מישהו יתווכח איתי שהמצב בישראל טובפנטום אתה יכול לבקש מהחבר שלך בגרמניה שיביא תמונה שמראה את מהירות ההורדה שלו מHTTP?הנה המצב בכל העולם:http://en.wikipedia.org/wiki/Broadband_Internet_access_worldwide
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.