פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר אם כבר אז כבר - ילד מהשכבה שלי שהתחפש לבוראט ! כמעט עירום מה זה!!! אבל תחפושת דיי מצחיקה :lol: Neni דווקא ראיתי היום ילד שהתחפש לפאקמן ועוד 2 לאלה שאוכלים אותו, זה במקרה היית אתה, זאת אומרת אתה בכלל מפ"ת?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים חג שמח ומטורלל לכולם!!!אני חשבתי להתחפש לארנב מ bunny suicides. למי שלא מכיר:http://www.retrocomputing.net/racconti/umor/coniglio/pandora.beptuui.html ;D ;D
פורסם 2007 במרץ 218 שנים Neni דווקא ראיתי היום ילד שהתחפש לפאקמן ועוד 2 לאלה שאוכלים אותו, זה במקרה היית אתה, זאת אומרת אתה בכלל מפ"ת?אני מחולון... אצלנו מקום ראשון לקח איזה 10 ילדים מיב' שהתפחשו לשפנפנות פלאיבוי..ד"א אתם לא קולטים איזה חם בתוך הפאק מאן הזה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים חחחחח אין! גדול!!!!!!!!!!!!!!!!אני אישית התחפשתי לבן אדם הכי מבריז מהכיתה שלי ונשארתי לישון!
פורסם 2007 במרץ 218 שנים ישנתי עד 12 ;D חוץ מזה, הכיתה שלנו לא לומדץ בשישי וגם אם היינו לומדים לא הייתי בא
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אני לא התחפשתי אבל החתולה שלי התחפשה לקניבלית יש לי איזה דה ז'ה וו [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אם כבר אז כבר - ילד מהשכבה שלי שהתחפש לבוראט ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק :lol: :lol: ותראו את הבחור מאחור על מה הוא מתסכל :lol: אני כבר לא בבית ספר ולא בעבודה ולא בצבא, אני סתם יושן עד מאוחר, אז לא ראיתי הרבה וגם אני גר בקיבוץ אז בכלל...
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אם כבר אז כבר - ילד מהשכבה שלי שהתחפש לבוראט ! חחח פשוט ענק...כל הבנות התלהבו?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים בונא הבחור שהיתחפש לבוראט פשוט חלק בצורה מפחידה מזה!?!! אני חצי רומני וחצי מארוקאי ואני לא כזה חלק! ואז היתלהבו אין לו גוף בשיט חחח אם היה יותר נעים הייתי הולך אם גופיה לבצפר אז כל הקנאים "אז אתה בחדר כושר...."
פורסם 2007 במרץ 218 שנים התחפשתי לUPS, אני בעל מאסה נכבדת, שוכב במיטה ואוגר כוחות ;D זכית להיות מצוטט אצלי בחתימה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים ידעתי שיום זה יגיע, והנה הוא הגיע, liiight עצמו ציטט אותי!!!!!!11 אני כולי נרגש, ועם זאת, במעמד מכובד זה, אני חייב להתאפק ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.