פורסם 2007 במרץ 218 שנים לפני מספר חודשים חיפשתי לוח אם ומצאתי אחד שמתאים לדרישות שליומצאתי את הלוח הבאM2NPV-VM asusלינקhttp://start.zap.co.il/model.asp?model_id=424703יש בו יציאת כרטיס מסך מובנה סביר + יציאה לטלויזיה.בסוף לא קניתי, אני רוצה לדעת האם יש היום לוח בעל יכולות דומות שמשתלם יותר?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים יש כמו האסוס, מבוסס על אותו צ'יפ רק של חברות אחרות כמו Abit, DFI וכו'.חדש כרגע אין אבל בזמן הקרוב יש תכנון להוציא כרטיסים מובנים מבוססים על סדרה 7 של אנוידיה.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר ה-DFI לא ידרוש ממך Bracket עבור TVOUT ויהיה עדיף לדעתייש לזה חיסרון נוסף חוץ מזה שהוא תופס מקום של כרטיס?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים שהוא תופס סלוטבמערכות רגילות זה לרוב לא כזה משמעותיאבל במערכות עם כרטיסי מסך רציניים (שהקירור תופס 2 סלוטים) או מערכות קטנות כל סלוט חשוב
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אבל הוא לא תופס מקום של כרטיס ב-PCI,תמקם אותו איפה שתרצה מאחור,יש לו כבל חיבור.הלוח של אסוס מאוד מומלץ,הוא איכותי עם כרטיס מובנה מצוין ה-6150 ונותן תמורה מצוינת לכסף.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מניסיון תמקם אותו היכן שתרצה,לא הייתי שולל את הלוח הזה בגלל שהוא תופס מקום ב-BRACKET.אבל לפותח הדיון:שים לב שהוא לא תופס מקום של סלוט.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים אמממ..אם זה הי לוח אחר אולי הייתי מסכים,אבל זה לשימושים רגילים ולא למישהו שמעמיס על המחשב כרטיס פיסיקלי,כרטיס PCXכרטיס קול,ועוד..לכן,לא נראה לי שלצרכים שלו זה משמעותי,כי מניסיון אם תתקין אותו הכי למטה הוא לא מפריע גם אם תתקין עוד אלמנטים על חריצי ה-PCI.כי בכל מקרה כרטיס מסך הוא לא מתקין,וגם אם כן עדיין ישאר לו המון מקום.זה כמובן לא שולל את איכותו של ה-DFI,שאגב בפלטפורמה הזאת עם AGA מובנה לא התעסקתי.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים רק לידיעתך, לפי החוברת של הלוח, בלוח של ASUS לא ניתן לחבר מסך ליציאת ה RGB (חיבור ה VGA הרגיל) במקביל לשימוש ביציאת הטלויזיה. אולם, בדיון קודם מישהו דיווח שחיבור מסך ליציאת ה DVI עובד עם יציאת הטלויזיה. אני לא יודע מה קורה עם הלוח של DFI בקשר ליציאת הטלויזיה.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים יציאת הטלוויזיה וה-VGA הן באותו ערוץ של וידאו אנלוגיבמקרה הכי גרוע ה-DFI באותו מצב של ה-ASUSבמקרה יותר טוב יש לו ערוצים נפרדים ל-TVOUT ול-VGA
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.