עבור לתוכן

היום אני סוגר על שדרוג אני רק רוצה לקבל אור ירוק ממכם

Featured Replies

פורסם

החלקים שאני הולך לקנות הם

C2D e6300 tray + AC freezer 7 pro

Asus P5N-E SLI

G.Skill 2GB 800mhz HK

ב3227 שקל מפנדס

התקציב הוא בערך 3200 לשילוש+קירור אם צריך

מתוכנן OC כבד ל3.4-3.6 מה שיצא

אני מעדיף לא להכניס קירור כבד מדי כי לפעמים אני מזיז את המחשב מפה לשם..

אני כרגע בעמוד של האישור הזמנה ומחכה לתגובות שלכם...

תודה

פורסם
  • מחבר

חברה... למה אי אפשר לתת חוות דעת על המפרט אם אתם רוצים באמת לראות שאני על הדף של האישור הזמנה ורק מחכה שתגידו לי לפני שאני קונה במקרה שאפשר לעשות משהו יותר טוב... למה לא לעזור ?

פורסם

זה קשור לפורום מפרטים,לא לכאן.

אם זה ל-OC הייתי לוקח דווקא את ה-4300 בגלל המכפלה.

הייתי לוקח את ה-BOX ורק אם החום מגביל אותך הייתי קונה קירור.

רכישת מעבד TRAY תגרור אחריות נמוכה יותר-תבדוק את זה ושיהיה רשום על החשבונית!

למה אתה צריך לוח SLI?יש לוחות לא פחות טובים.

פורסם

אני בדיוק עם אותו כיוון של שדרוג כמוך ..

רק שאני הולך על לוח אם שונה

1 Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray 929 ש"ח

1 Gigabyte GA-946GZ-DS3 INTEL 946 LGA 775 700 ש"ח

1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK 1,360 ש"ח

סה"כ 2,989 ש"ח

האחריות בפנדה למעבד היא ל-3 שנים ...

ויש לי קירור TT BigTyphoon בבית ..

פורסם

כמו שאמרת אתה מתכנן OC ,אז קח את הE4300 ,ואת ה965P S3 של ג'יגהבייט הוא יספיק לך לבאס של עד 400 ואני חושב שאפילו יותר מ400,ותישאר אם הזיכרונות האלה,שמעתי שהם טובים לOC.

פורסם

לזה שמעלי, הלוח אם (946) ממש לא משתלם וגרוע באוברקלוק, אתה בטח מתכוון ל - 965P DS3.

לפותח הדיון, בחרת שילוש מעולה, אבל בשביל 3.6GHZ הייתי לוקח קירור יותר רציני מהפריזר, את ה - TUNIQ TOWER 120.

תפסיקו להמליץ לו על ה - E4300, הוא מיועד רק לאוברקלוק תקציבי, עם שילוש רציני כמו של פותח הדיון ה - E6300 יגיע יותר רחוק.

פורסם

צודק אני באמת לא שמתי לב שזה 946 ..., כמובן שאקח את ה-965P DS ...

והאחריות של המעבד שמגיעה מפנדה היא ל-3 שנים

פורסם

TRAY בשלוש שנים?

תבדוק שוב,אם כן שיהיה כתוב לך ומי המשווק של המעבד.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה4300 או 6300 באמת הייתה לי דילמה אבל לפי מה שראיתי על לוח כזה (הSLI לא משנה פשוט הביצועים אותו דבר כמו הDS3 ויש לו כמה דברים שאני צריך כמו עוד חיבור IDE כי יש לי 2 כוננים + HD ישן של IDE, וההפרש במחיר הוא 45 שקל), ה6300 יוכל להגיע רחוק יותר בכיוון של 500*7 וה4300 בדר"כ מתחיל לגמגם באיזור ה3GHZ.

לגבי הקירור, אני יודע שהטוניק יותר טוב אבל הוא פשוט כבד מאוד... ואני מדי פעם מזיז את המחשב לסלון או פעם ב.. לlanparty אצל חברים.. אז אני מעדיף לא להתסכן עם זה... סה"כ אני רוצה להגיע ל3.5 בערך ולפי מה שראיתי ואמרו לי הפריזר יתאים למטרה זו.

זה קשור לפורום מפרטים,לא לכאן.

זה רק השילוש אז זה נראה לי יותר מתאים לכאן.

תודה לעוזרים... אז נראה לי שאני סוגר הזמנה עכשיו על מה שכתבתי... אני לא רואה התנגדויות :P

פורסם

הלוח הזה טוב לאוברקלוק ללא ספק, אך הגעה לאיזור ה500 באס אינה מובטחת(אם כי הרבה לוחות מדגם זה מצליחים להגיע ולהעצר בערך ב-500). לכן, קח בחשבון את האפשרות שתתקע גם ב3.3 ג'יגה בערך(איזור 475FSB).

פורסם
  • מחבר

גם 3.3 זה בסדר מבחינתי... המטרה היא 3.5 אבל ביחס זה 4300 שמתחיל להתקע ב3 ולא הרבה עוברים את ה3.2.. ההפרש במחיר שהוא בערך 50 שקל שווה את ה3.3+

פורסם

זה לא מדוייק בכלל מה שאתה אומר על ה-E4300. כמעט כל E4300 יגיע בלי בעייה מיוחדת ל3.2. ייתכן ותזדקק למתח מעט גדול מהרגיל, אך לא משהו שלא ניתן לעמוד בו.

פורסם

יש איזה אחד שהגיע ל4.1 GHZ עם E4300 965P S3 ואיזשהו קירור של זלמן ,משהו טוב,אבל גם אם טוניק אתה תגיע רחוק.(וזיכרונות לא יודע דגם מדוייק).

עריכה:זה הדגם Corsair XMS2 800Mhz 1 GB * 2 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים