פורסם 2007 במרץ 118 שנים שלום לכולם...היום ראיתי בעיניי ספק כוח מיוחד ומשונה, מה שכ"כ מיוחד בו הוא כשיש ירידת מתח לגמריי (ניתוק של הכבל חשמל מהקיר) הספק מבצע TORN OFF למחשבבאופן אוטומטי...מישהי יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה???לינק יעזור...תודה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אתה מתכוון שהוא מכבה את המחשב בצורה מסודרת?בכל מקרה,שנה את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית
פורסם 2007 במרץ 218 שנים כן אחי יש דבר כזה, אני לא יודע איזה דגם ואיזה סוג אבל ראיתי במחשב אחד, אתה מנתק אותו לגמרי ויש לו עוד איזה 5 שניות בערך שהוא כזה דלוק ואז כבה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אתם מתבלבלים אין כזה דבריש אל פסק מיוחד שבמקרה שאין זרם ליותר מ 5 שניות הוא מכבה את המחשב(אם מגדירים אותו שיעשה את זה)
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מה הבעיה לעשות ספק שמגלה שיש בעיה עם החשמל, עם חיבור לכפתור ה power הוא יכול לשלוח סיגנל של כיבוי מסודר של מחשב ? (כמובן שיכול להיות שיהיה לו איזה מאגר רזרבה של איזה דקה בשביל התהליך, ואז זה סוג של UPS, אבל אולי אם הוא מגלה סתם רמות מתח לא תקינות הוא מבצע את זה גם).
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר ידידי היקרים יש הבדל בין אל פסק לספק !!! ותאמינו לי אני יודע את ההבדל, אני מתכוון לספק!!! ספק שלאחר ניתוק מלא של החשמל ממתין כ40 שניות ומבצע כיבוי באופן מסודר ,TURN OFF .
פורסם 2007 במרץ 218 שנים יופי, ואם יש כיבוי מלא של החשמל אז איך המחשב עדיין עובד? על מה ה40 שניות (עזוב 40, 5 שניות) האלה עובדות, על אוויר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.