פורסם 2007 במרץ 218 שנים אתה מתכוון שהטלויזיה מחוברת למחשב? או שיש לך כרטיס טלויזיה שמחובר למחשב ודרכו אתה עושה את זה?בדוק שכניסת המקרופון מושתקת וגם כניסות אחרות שלא משתמשים בהן, בדוק שאין כבל רופף כלשהו שמתחבר למחשב.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר אני מתכוון שיש לי כרטיס טלוזיה שאני רואה טלוזיה שומעים זימזום מהסאב וופר כל החיבורים ישובים טוב שאני שומע מוזיק אני שומע טוב מאוד רק בכרטיס טלוזיה יש בעיה
פורסם 2007 במרץ 318 שנים קצת מצחיק הגדרת את זה, שאתה רואה טלויזיה בטלויזיה ;Dאבל הבנתי למה אתה מתכוון, יש כרטיסי TV שצריכים כבל אודיו שיתחבר לכרטיס קול עצמו, ז"א אתה צריך לפתוח את המארז והכבל הזה אמור להיות מהודק (יש לו קליפס כזה שאמור לוודא שהחיבור יושב כמו שצריך) לכרטיס קול מהכרטיס TV.זה הכבלhttp://www.fastimport.com.uy/images/1133.jpgווידאת שהכל מושתק בתוכנה של הכרטיס קול חוץ מההתקנים שצריך אותם? זאת בעיה שהתחילה כי נגעת/שינית משהו? או שככה זה מהתחלה?
פורסם 2007 במרץ 318 שנים מחבר פיתום זה יתחיל זה היה טוב מואד וגם החליפת את הכרטיס טלוזיה הכרטיס מתחבר לממיר דיגטלי שיוציאם מימנו שלוש חוטים אחד תמונה ושתים קול החלפתי את החוט אם התמונה ולא עזר לי
פורסם 2007 במרץ 418 שנים אם יש לך אפשרות לבדוק את הכרטיס במחשב אחר אני חושב שרק אז תוכל לדעת מאיפה הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.