עבור לתוכן

קבלו את הקירור גז שלי שהזמנתי

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש פה

ואני מתחיל באוברקלוק אבל ממש חיכיתי כמה שנים בשביל הרגע הזה עוד מעונת הפנטיום השני כן שמעתם נכון פנטיום שני. כשעשיתי לפנטיום הזה אוברקלוק לא יודע מה אבל זה משך אותי לקטע של האוברקלוק אבל מעניין למה אני רואה את הפורום הזה רק עכשיו. אבל בקיצור הספתי כסף בשביל כמה דברים וקניתי כמה מעבדים פנטיום 4 630 631 661 ואת כול סדרת אה 670 למניהם ולא מזמן הגיעו עלי כמה לוחות חדשים,וזיכרונות וגם הזמנתי כמה קירורי גז וטובות. סוף סוף אני לא יכול לחכות לנסות את הדברים אבל בנתיים בשביל התחלה קיבלתי קסקייד מאיזה מישהו שבונה .יש לקסקייד 3 קומפרסורים אז זה הגיעה עליי סוף סוף אבל יש עוד דברים בדרך מבטיח. הקסקייד מגיעה למינוס 100 לפי המוכר הזה והוא מיועד לזיכרונות אם הם סובלים מקולד באג המעצבן הזה .

אז בקיצר אני עכשיו מנסה להביא את התמונות לכאן חכו אני מנסה

http://img68.imageshack.us/my.php?image=59682816ku3.jpg

http://img247.imageshack.us/my.php?image=53802089wx7.jpg

http://img340.imageshack.us/my.php?image=23396573po3.jpg

עוד מאט אני ינסה אותו על המעבדים ונראה מה יצא איזה תוצאה והכול

אני יעדכן אותכם בהקדם האפשרי

פורסם

3 קומפרסורים נשמעים כמו מערכת עצבנית ביותר, תתחדש :)

לפי אוסף המעבדים אני מבין שאתה מתכנן לשבור שיא או שניים?

פורסם

נראה מטורף!!!

יאללה OC, בהצלחה!

פורסם

נראה יפה וחזק

פורסם

נראה כמו טרול :pissed:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם :xyxthumbs:

the sorcerer למה להרוס

אבל אני לא מאמין סוף סוף אני זורק את המחשב הפנטיום שתיים הזה והולך לשיא יש אני לא מאמין כול כך חלמתי על היום הזה לפחות זה התחלה.

עדכון הפעלתי את זה עכשיו זה ב40- מעלות נראה אם זה באמת יגיעה ל100- אבל כשזה יגיעה למקסימום אני ישים את זה למחשב מחר היה עדכון :jump:על הטמפרטורה. אני הולך לישון עכשיו כי מרוב התרגשות אני מקפץ בבית ופשוט רועד ובוכה מרוב שמחה זרקתי את הפנטיום שתיים סוף סוף

פורסם

wow :o

פורסם

נו באמת??? מי הסכים לשלוח לך קסקייד לארץ?

אני לצערי נאלץ להשאר בצד שלא מאמין עד שאני לא רואה תמונות שיוכיחו אחרת..

אגב זה אמור להתקרר תוך דקות ספורות למינוסים מאוד נמוכים

תעלה תמונות קצת יותר רלוונטיות ולא משהו שיכולתי למצוא בXS תוך שלוש דקות..

פורסם
  • מחבר

שילמתי למישהו כסף ושלך לי

ומה קשור מXS תחפש שם ולא תמצא שום דבר מזה

אבל שמע לוקח יותר זמן לקסקייד ואני פשוט חייב לישון עבודה מחר :-\

פורסם

עדיין סקפטי....

פורסם

יודע איך יאמינו לך? כי אני בטוח שאתה עובד בעבודה שאתה מרוויח בה 42 אלף בחודש.... שקנית את כל הסדרה... והקסקייד שעולה בטח כמו כל הסדרה או כפול מכל המעבידם של הסדרה....

אני בטוח שחסכת 15 אלף בשביל היום הזה.... אני גם הייתי חוסך ( :lol::screwy:) 15 אלף או יותר בשביל היום הזה.... אני גאה בך.

אבל הינה הפתרון שיאמינו לך אם תוכל כמובן לעמוד בזה.

תכתוב על דף את שם האתר שלנו HWZONE ותחזיק את זה שנראה יד שמחזיקה או לפחות תשים את הדף על המכונה.... (בלי פוטושופ) חחחחח

ואז תאמין לי אני יאמין לך גם אם תקנה חללית. מצטרף ומחזק...

סתם לידע כללי אף מוכס לא יכניס קסקייד לארץ בשום מצב .

פורסם

גם לי נישמע מאוד לא אמין...כאילו אתה קונה איזה 6 מעבדים וכול הבאלגן מסביב בשביל לשבור שיאים...ועוד מערכת קירור מטורפת שהאמת ממש לא ניראה לי שהיו מכניסים לארץ (זה ניראה כמו פצצה-היו עוצרים ת'מטוס ניראה לי :s05:) ועוד כול הכסף מסביב הדבר כאילו אם עד עכשיו היית עם פנטיום 2 אז ניראה לי שאתה לא מבין מהחיים שלך במחשבים.... מי חוסך איזה 15-20 אלף שקל מתקופת הפנטיום2 עד עכשיו בשביל לשבור שיאי OC...כאילו בתקופה של הפנטיום 2 לא ידעו בכלל על OC.....

וגם שמתי לב שלא ציינת שום זיכרונות וספק או משהו שאתה מעוניין לבצע איתו את האובר קלוק (המחבש לא פועל רק עם מעבד אתה יודע!?) קיצר ניראה לי אמין בשיט...

תנסה לעשות את הדבר עם התמונה ותצלם את היד שלך מחזיקה את זה...

נ.ב

אם יתברר שזה אמיתי ואתה באמת עשית את זה אני מוכן להיתנצל ולהגיד שטעיתי....

פורסם

וגם זו ההודעה הראשונה שלו בפורום ...

אני יודע שאם לי היה קסקייד בבית לא הייתי הולך לישון עד שלא הייתי יודע בדיוק מה הצעצוע הזה עושה. :hat:

פורסם

*סקפטי*

פורסם

אין תשובה ?? לאן הלכת פתאום ? :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים