פורסם 2007 במרץ 118 שנים שלום אני צריך עזרה אני מנסה לעשות מצגת שיש בה תמונות ואני רוצה שיהיו כמה תמונות באותו עמוד וכשיעמדו או ילחצו על תמונה מסויימת היא תיגדל ויוכלו גם לחזור לתמונות האחרות ואני לא יודע איך עושים את זה.אבקש את עזרתכם תודה מראש .(מקווה שהבנתם)
פורסם 2007 במרץ 118 שנים חשבתי שזה פורום מחשבים לא פורום דקדוקועצות יש למישהו מכם?בלי קשר למחשביםאנחנו במדינת ישראל
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר תודה לכולם על השיעור דקדוק באמת מצטער ונכון אנחנו בישראל ובגלל זה , זה לא משנה.אבל אשמח מאוד אם יהיו עוד עצות חוץ מהאפשרות עם ההפניה לדף.(משהו כמו בהצגת תמונות בסייר או בשאר התוכנות)תודה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר לא נראה לי שאפשר - ראית מישהו עושה את זה?לא ראיתי מישהו עושה את זה אבל אולי מישהו יודע אם אפשר או איך?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אני יודע איך עושים את זה בJS אבל אני מניח זה לא עוזר |:לא נראה לי שאפשר... לא שאני מכיר, ואני השתמשתי בזה בעבר די הרבה.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר אני עובד עם זה יום יומית - וגם מקבל הרבה מצגות - לא ראיתי את זה אף פעםתודה לכולם על העזרה ניראה לי שאני מוותר אני יעשה משהו פשוט .תודה בכל זאת
פורסם 2007 במרץ 118 שנים תלחץ ימיני ותבדוק אם יש שם הגדרות פעולה. אתה צריך לחפש שם משהו שקשור לעכבר, ואז לתת לו הוראה להפעיל אפקט מסויים מרשימת האפקטים. תבחר באפקט של הגדלה.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים ניתן לשים את כל התמונות ממוזערות על הדף ולתזמן אותן בצורה כזו שהן יופיעו אחת אחרי השנייה עם אפקט. ישנו אפקט כזו, תחפש אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.