עבור לתוכן

צריך המלצה למערכת 2.1 למחשב - עד 700 ש''ח

Featured Replies

פורסם

למוזיקה סרטים ומשחקים, חשבתי על הCreative T20, אבל הבנתי שהבאסים בהם לא משהו? יש עוד הצעות?

פורסם

ל T20 אין סאב, כך שלסרטים ומשחקים הם לא אופטימלים, לעומת זאת למוזיקה הם מאד מומלצים!

אתה צריך לעשות את השיקול והעדפה שלך,מוזיקה או סרטים ומשחקים!

פורסם
  • מחבר

אמממ, בתכלס, אני שומע יותר מוזיקה משאני משחק או רואה סרטים. אז אתה אומר שהT20 שווים?

פורסם

כן.

במוזיקה הם מאד שווים!

כמו כן יש ביקורת של Anatoli באתר על הסט הזה, מומלץ לקרוא אותה!

פורסם

FX61 (אם לא טעיתי בשם) הבנתי שאמורים להיות משהו משהו וניתן למצוא אותם בדיוטי-פרי ב-200$

פורסם
  • מחבר

FX61 (אם לא טעיתי בשם) הבנתי שאמורים להיות משהו משהו וניתן למצוא אותם בדיוטי-פרי ב-200$

הם מעל לתקציב שלי... עוד הצעות?

פורסם

JBL Encounter עולים פחות מ600 ש"ח ונותנים תמורה טובה לכסף.

במוזיקה הם יהיו פחות טובים מהT20, אבל הם באים אם יחידת סאב וופר נפרדת, כך שבמשחקים וסרטים יכולים להיות אופציה טובה!

עוד יותר מומלץ יהי לקפוץ לחנות כלשהי שמחזיקה את הסטים, ולהתרשם מהביצועים של כל סט!

פורסם
  • מחבר

כמובן שאני אנסה. הבעיה שלי זה איזה חנויות מחזיקות את הT20 לנסיון. יש לך מושג במקרה?

פורסם

תבדוק דרך זאפ איזה חנויות מוכרות אותו, תתקשר ותבדוק אם יש להם סניפים כלשהם ליד מקום המגורים שלך והם מחזיקים סט כזה להדגמה!

פורסם
  • מחבר

אין, בדקתי בזאפ ושום חנות שם לא קרובה לאזור שלי (פ''ת)

פורסם

T20 מעולים, רק הבאס שלהם מבאס, אבל אל דאגה, בעתיד תוכל להוסיף להם סאב טוב ולא יקר יחסית (כמה מאות שקלים), ולמען האמת, למרות שכרגע נבצר ממני מלספר, יש כבר סאב שכזה באופק ;)

בינתיים תאלצו להסתפק ברמיזות אילו בלבד.

בכל מקרה, האנקאונטר לדעתי סט משתלם יותר, אך הוא קשה מאוד להשגה כרגע.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

סאב בכמה מאות שקלים זה עוד כסף, וזה לא ממש בתקציב שלי, נראה לי אני אלך על האנקאונטר, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=152064

אלה נכון?

פורסם

אכן כן.

Anatoli.

פורסם

T20 מעולים, רק הבאס שלהם מבאס, אבל אל דאגה, בעתיד תוכל להוסיף להם סאב טוב ולא יקר יחסית (כמה מאות שקלים), ולמען האמת, למרות שכרגע נבצר ממני מלספר, יש כבר סאב שכזה באופק ;)

בינתיים תאלצו להסתפק ברמיזות אילו בלבד.

בכל מקרה, האנקאונטר לדעתי סט משתלם יותר, אך הוא קשה מאוד להשגה כרגע.

Anatoli.

מה זה אמור להביע??

נהיית בטא טסטר לציוד של קריאטיב? :P

פורסם

כפי שאמרתי:

בינתיים תאלצו להסתפק ברמיזות אילו בלבד

ולא אמרתי בשום מקום של קריאטיב. אולי זה שלהם, אולי לא, סך הכל משהו מעניין שעד היום לא היה בהישג יד בתחום הזה.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים