עבור לתוכן

האם יש אפשרות לשנות ל-BT הרגיל את הRPM ולתפעל אותו כמו VX+קירור לHD.תקציב עד150

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מארז שקט מאוד יחסית למארזים בשוק...TT-SVIKING ויש לציין שהוא בולם רעשים באופן סביר מאוד..

השאלה שלי היא האם יש אפשרות להגדיר או לקנות פיזית את הפוטנציומטר של הVX ולהרכיב לBT הרגיל משום שאני רוצה להוריד את טמפ' המעבד שלי..

והוא פועל לי בסטוק שלו על 1328RPM כפי שמצויין ע"י ASUS-PC PROBE2 והMB עומד על 34-35 מעלות..

המעבד עומד על 38-43 במאמץ..והמעבד הוא D840 3.2..האם יש אפשרות כזו להעלות לו את המהירות..

שאלה נוספת היא האם יש אפשרות במארז הנ"ל להתקין קירור להארדיסק משום שיש לו את המתקנים הצדיים שמלביש אותו ללא ברגים..ואם כן אפשר המלצות.

תודה מראש למגיבים.

פורסם

המארז ממש לא נחשב לאחד השקטים אחי..

הBT שלך כבר על המקס RPM שלו עם פוטנציומטר תוכל רק לרדת בRPM ולהעלות את הטמפ' של המעבד.

פורסם
  • מחבר

למה לא שקט...יחסית אמרתי ברמת הסבירות בשקט..כמובן שאפשר תמיד יותר אבל אני די מרוצה ממנו מה בנוגע לקירור בHD יש אפשרות להתקין להארדיסק שלי קירור ואם כן מאיפה אפשרי לקנות ומהו הכי טוב יחסית למחיר,והאם אפשרי להמליץ לי על מאוררים איכותיים+לדים..כרגע יש לי 120 אחורי וקדמי (מה שהגיע עם המארז והם יחסית מרעישים)

אז האם אפשרי להמליץ על זוג מאוררים איכותיים(יחסית שקטים אבל שהCFM שלהם יהיה גבוה)ויהיו עם לד??

פורסם

והאם אפשרי להמליץ לי על מאוררים איכותיים+לדים..כרגע יש לי 120 אחורי וקדמי (מה שהגיע עם המארז והם יחסית מרעישים)

על זה דיברתי...

אין משהו אחר במארז שמרעיש רק המאווררים.. ושלו לא שקטים אז הוא לא ניקרא שקט...

מה הטמפ' של הHDD שלך שאתה כל כך לחוץ על קירור ? כי ב 95% מהמיקרים במארז בסדר אין שום צורך בקירור נוסף.

CFM גבוה ורעש נמוך זה לא הולך ביחד..

או או. ואל תיקח את הטנדרבליד של TT כדוגמה.. כל קשר בינם להין הנתונים מיקרי בהחלט.

פורסם
  • מחבר

הטמפ' של הHD לפי EVERST 2007 היא 32-31.לא נראה לי שמצדיק שאני ייקח קירור.פשוט ראיתי כתבות שזה רק מועיל לHD בזה שזה משאיר אותו קר(וכידוע רכיב קר יאריך חיים עד למירב שהוא יוכל)..אז ככה שזו הטמפ' מה שתייעצו אני יעשה.

מעבר לזה במארז של TT-SVIKING ישנם מין שני פוטנציומטרים ששולטים על RPM המאורר כשאני יקנה 2 מאווררים חדשים איך בדיוק אני צריך לחבר אותם?)

ודבר שלישי האם אפשרי להמליץ על זוג מאווררים עם לדים..בעלי CFMגבוה יחסית ורעש סביר(ולא של שואב אבק כמו למאוררי הTT שלי שלא נראה לי שיש להם CFM גבוה..תקנו אותי אם אני טועה).

תודה למגיבים.

פורסם

הטמפ' של הHD לפי EVERST 2007 היא 32-31.לא נראה לי שמצדיק שאני ייקח קירור.פשוט ראיתי כתבות שזה רק מועיל לHD בזה שזה משאיר אותו קר(וכידוע רכיב קר יאריך חיים עד למירב שהוא יוכל)..אז ככה שזו הטמפ' מה שתייעצו אני יעשה.

ממש לא צריך קירור מיוחד...

מעבר לזה במארז של TT-SVIKING ישנם מין שני פוטנציומטרים ששולטים על RPM המאורר כשאני יקנה 2 מאווררים חדשים איך בדיוק אני צריך לחבר אותם?)

תלוי איזה חיבור יש לו, 2PIN הרגיל של TT או 3PIN אנברסלי..

ודבר שלישי האם אפשרי להמליץ על זוג מאווררים עם לדים..בעלי CFMגבוה יחסית ורעש סביר(ולא של שואב אבק כמו למאוררי הTT שלי שלא נראה לי שיש להם CFM גבוה..תקנו אותי אם אני טועה).

http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=538

יש להם יחס טוב והם דיי שקטים ע"פ הנתונים.. אבל אין לי ניסיון איתם אז אני לא יודע איך הם תחלס..

פורסם
  • מחבר

הבנתי ומבחינת הCFM שלהם הם אמורים לדחוף אוויר בצורה יחסית טובה...?

אני ממש לא יודע איזה קונקטורים יש לי במארז (האם יש מישהו שיש לו את המארז של TT שלי??אם כן יש אפשרות לבדוק זאת)..

ואם לא אז מחר בבוקר אני יפתח אותו ויראה.

המון תודה למגיבים.

פורסם

45CFM זה סביר..

זה בערך מה שהמאוררים שלך דוחפים עכשיו רק שאלו שקטים יותר..

פורסם
  • מחבר

הבנתי ואיך אני יודע אם במארז שלי יש לי 3פין חיבור או 4 פין חיבור חשמל??

אין מישהו שיכול לבדוק את זה לעומק בבקשה??

כי אני לא רוצה לקנות משהו שהוא לא מתאים. תודה

פורסם

אמרתה שיש לך שליטה על המאוררים לא...

איזה בקר/פוטנציומטר זה ?

ובכל מיקרה לא תיתקע.. אם הבקר שלך לא מתאים והם 3PIN אז הם מיתחברים ללוח אם, אם הם 4PIN הם מיתחברים ישירות לספק.

אם אניזוכר נכון הם בעלי חיבור 3PIN ובאים בנוסף עם מתאם ל4PIN.

*אם הבקר של TT זו יכולה להיות בעיה כי הם מישתמשים בחיבור 2PIN מגעיל שניקרע אחרי שימוש או שניים :s07:.

פורסם
  • מחבר

פתחתי את המארז ואני לא רואה פה בקר של TT ולא חיבור 2PIN..אז בכל זאת מה הקנייה הכדאית ביותר..מאורריAC או מאווררים אחרים..

חשובה דחיפת האוויר ושיהיה שקט ברמה סבירה.

פורסם

אם ככה לך על המאווררים של AC או הסאנבוים..

ה AC (שם לב שחלק מעם יכולים רק להוציא אוויר) חזקים יותר אבל ללא הלדים שרציתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים