עבור לתוכן

מה אפשר לעשות עם LCD כזה? גדול מידי למפרץ כוננים ואין לי עליו שם נתונים...

Featured Replies

פורסם

הנה תמונה

[attachment deleted by admin]

פורסם

שלוש שאלות:

א. כמה פינים יש לו?

ב. מה הגובה שלו...?

ג. מאיפה לעזעזל השגת אותו?

אם זה מסך מתאים תצטרך לוותר על המאווררים שאתה הולך לשים במפרצים של הכוננים...

פורסם

את לא יכול לעשות איתו כמעט כלום. אתה צריך בקר בשבילו. ואין לך אחד כזה. =\ ככה שניראה לי שאתה יכול לעשות איתו על האש. אבל את תמהר. אולי למישהו יש מושג...

פורסם
  • מחבר

יש לו איזה 20 פינים. נגעתי באחד מהם ודלק לי חלק מהמסך. להשיג בקר זה לא בעיה. יש לי קשרים ואני אוכל לבנות לו. הבעיה שהוא גדול מידי בכדי להכנס למפרץ וקטן מידי בכדי להכנס ל2 מפרצים.

אהה... השגתי אותו ממחשבון יומן כזה שלא עבד.

פורסם

תנסה לבנות בשבילו מסגרת שתשתלב ב-2 כוננים. תלביש עליו בקר שאיתו תתחבר לחשמל מכל מקור שהוא במחשב... :)

לדעתי,20 פינים אפשר לחבר לחיבור LPT של מדפסת במחשב,אבל אני לא מומחה גדול במסכי LCD... :-[

בהצלחה! נראה כמו מסך יפה למודינג! :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול לעשות איתו כמה דברים:

- לחתוך בשבילו חלק מהפרונט במארז ולהתאים אותו לשם בעזרת דבק חם/אפוקסי/סופרגלו

-לקחת 2 כוננים ו"להדביק אותם" עם בונדו לקבלת מין מפרץ גדול אחיד, ואז למצוא את האמצע, שוב לשרטט, לחתוך ולמקם.

- עוד רעיון נחמד שלא ראיתי פה בכלל, זה למקם אותו בצד המארז, מדובר על הצד שבדרך כלל סובל התעללות קשה אצל מודרים מישראל וכן מהעולם כולו.

- אתה יכול לחתוך לו מקום בגג המארז.

- אתה יכול להביא לי אותו.

תודה רבה,

יום נעים,

שבת שלום,

Aviko

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לעשות איתו כמה דברים:

- לחתוך בשבילו חלק מהפרונט במארז ולהתאים אותו לשם בעזרת דבק חם/אפוקסי/סופרגלו

-לקחת 2 כוננים ו"להדביק אותם" עם בונדו לקבלת מין מפרץ גדול אחיד, ואז למצוא את האמצע, שוב לשרטט, לחתוך ולמקם.

- עוד רעיון נחמד שלא ראיתי פה בכלל, זה למקם אותו בצד המארז, מדובר על הצד שבדרך כלל סובל התעללות קשה אצל מודרים מישראל וכן מהעולם כולו.

- אתה יכול לחתוך לו מקום בגג המארז.

- אתה יכול להביא לי אותו.

תודה רבה,

יום נעים,

שבת שלום,

Aviko

חחח... אני מהצפון, אם אתה רוצה, בוא וקח

פורסם

אממממ לגבי כמה דברים שאמרו כאן, אתה לא תתכנת שום בקר... לפחות אני בדפק שתוכל לעשות את זה...(זה לא סוג התיכנות הרגיל שאנחנו מכירים עבור מיקרו מעבדים\בקרים)

זה שיש לו 20 פינים ואין לו בקר לא יעזור לו מלבד לשרוף את המסך או לא לעשות כלום איתו, צריך לדעת מה אתה עושה (לתכנת משהו לבד, לקחת מדריך עם תוכנה קיימת) בקיצור סתם חבל שהוצאתה אותו בלי הבקר....

פורסם

זאת כבר בעיה אחרת..

אני חושב שלא יצא לי לבוא לקחת את זה מהצפון... אחרי הכל..... עדיין

אין לי רשיון

פורסם

לסוע לצפון בשביל כזה קקי?! לא חוקי.

פורסם

לסוע לצפון בשביל כזה קקי?! לא חוקי.

חח צודק בהחלט...

ושמע אחי למה אתה מתאמץ על כזה גרוטאה של מסך בחוץ אתה יודע כמה מערכות סטראו זורקים עם מסכים :xyxthumbs:

מסכים צבעוניים ומצוינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים