עבור לתוכן

לקחתי ממארז של DELL את המגינים של המפרצים של הכוננים. שמתי אצלי, נראה טוב?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לי יש את זה שהוא נשלט ע"י בקר

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1322

אבל אני בטוח שיוכלו להמליץ לך כאן על יותר זולים

כן.... אבל הוא 80. ו 80 לא יכנס למפרץ. צריך 40 או משהו כזה.

• תגובות 45
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חחח אחי רעיון טוב אבל אולי את הכונן שלמטה תעלה קצת שיהיה מתחת לכונן העליון או הפוך כי לא יפה ככה,וגם ככה תוכל לשים 2 מאווררים של 60...

ה80 לא נראה יכנס.....

פורסם
  • מחבר

חחח אחי רעיון טוב אבל אולי את הכונן שלמטה תעלה קצת שיהיה מתחת לכונן העליון או הפוך כי לא יפה ככה,וגם ככה תוכל לשים 2 מאווררים של 60...

ה80 לא נראה יכנס.....

יש מצב. אבל נראה לי שאם אני אפריד בינהם לא יגיע הכבל נתונים. עשיתי כבלים עגולים והם קצרים יותר.

פורסם

אז תוריד את זה שלמעלה הכי למטה ות'מגינים האלו שים למעלה יחד עם מאוורר זה בידיוק במקום מתאים כי אויר חם עולה למעלה....

פורסם
  • מחבר

אז תוריד את זה שלמעלה הכי למטה ות'מגינים האלו שים למעלה יחד עם מאוורר זה בידיוק במקום מתאים כי אויר חם עולה למעלה....

טוב, נראה.

פורסם
  • מחבר

לא יודע איפה בדיוק אפשר למצוא מאוורר 40MM עם לדים,

אבל יש את הקירור צ'יפסט הזה, שאני לא רואה סיבה למה אי אפשר להוציא לו את המאוורר

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=9790

יש מצב. קצת יקר. אני אחפש יותר זול(אחרי הכל אני צריך רק את המאוורר.)

פורסם

יש מצב. קצת יקר. אני אחפש יותר זול(אחרי הכל אני צריך רק את המאוורר.)

בכל חנות מחשבים ממוצעת יישמחו למכור לך מאווררים של 40 מ"מ במחיר של עד 20 ש"ח...

אתה יכול לנסות לבנות תעלת יניקה של אוויר חם מהמארז החוצה,כמו שרשמת פה,ותעשה לה קצת מודינג...

אם אתה מעוניין , אשתדל לצייר לך סקיצה מובנת לאיך לעשות... אבל תצטרך גישה לפלסטיק/פרספקס...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנסות לבנות תעלת יניקה של אוויר חם מהמארז החוצה,כמו שרשמת פה,ותעשה לה קצת מודינג...

אם אתה מעוניין , אשתדל לצייר לך סקיצה מובנת לאיך לעשות... אבל תצטרך גישה לפלסטיק/פרספקס...

אני אשמח

פורסם

מה המשמעות של תעלת יניקה?

פורסם

לא הכי יפה יצא...

אני אישית לא אהבתי...

יכול לעזור הברקת המתכת

פורסם

תעלת יניקה זה מין צינור ענק כזה.. שכל החום עובר דרכו במקום בכל המארז זה ממקום חם הולך לפתח...

תקנו אותי אם מישהו טועה....

פורסם

חחחח

אחד המקומות הכי טובים להשיג מהם מאווררי 40MM יחסית שקטים זה ממעבדי פנטיום2\CELERON ישנים, יש לי אחד כזה על צלעות הקירור של הצ'יפסט, הוא שקט מאוד ומקרר סבבה! :xyxthumbs:

פורסם

כן אבל הוא מחפש מאוורר לדים של 40MM

פורסם

הוא יכול בלי בעיה לעשות לבד...

הוא קודח חורים בצדדים,מכניס שם לד אבל שלא יגע בכנפיים אחר-כך עוד לד ועוד לד ומחבר את כולם למאוורר דרך החוטים וזהו יש מאוורר לדים אני עשיתי חבר שלי 2 כאלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים