פורסם 2007 במרץ 118 שנים תוסיף כמה כמה זמן לקח כל התהליך? זה מעניין לי את מה זה מעניין לך? אם אתה מדבר אלי, התיאוריה זה היה עוד לימוד מקצוע בתיכון כשמבחן התיאוריה היה אחד מהבגרויות. סה"כ שעה בשבוע (קראו למקצוע "חינוך תעבורתי") לימודי הנהיגה - סה"כ 3 חודשים בערך
פורסם 2007 במרץ 118 שנים גם אצלנו היה חינוך תעבורתי בי"אלא היה בזה בגרות או משהו כזה, אני חושב...למדו את זה עם המנהל שעה אחת בשבוע במשך חצי שנה, ואני הברזתי מכל השיעורים שהיו...אני לא יודע מה בדיוק למדו שם, כי לא הייתי אף פעם, אבל אני לא חושב ששמעתי ממישהושהם עשו תאוריה דרך זה או משהו דומהאני חושב שזה היה סטייל שיעור זהירות בדרכים או שטות דומה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים לנו היה מבחן פנימי שהיה בגרות של יחידה אחת, באמת לאחר חצי שנה (כיתה י"א), ובנוסף לכך ניגשנו למבחן התיאוריה (הוא התקיים בבית הספר עצמו).הלימודים היו לימודי תיאוריה לכל דבר מכל הבחינות.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אחחחח שיעור חינוך תעבורתי ..אני עוד זוכר את המורה בורח מהכיתה :lol: זה היה פשוט שיעור מיותר שלקח לנו שעות איכות של להיות בבית אז פשוט רוב הכיתה עשתה למורה את המוות זה היה כזה מצחיק..
פורסם 2007 במרץ 118 שנים תאוריה ראשונה, טסט ראשון. התכוננתי לתיאוריה עם אמא שלי... אני חושב שהיא המורה הכי טובה שהייתה לי בחיים כי כשהייתה לי טעות היא צעקה עלי כל פעם ואיימה להרביץ לי אם אני יטעה ;D ולא רציתי לקבל מכות אז רק ככה למדתי למשהו בחיים שלי כמו שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.