פורסם 2007 במרץ 118 שנים תאוריה ראשונה טסט ראשון. ועכשיו ברצינות.... סתם סתם תאוריה ראשונה טסט ראשון.. אבל היה לי פיקשוש בשיעורים.. 30.. דוגרי סתם הוא הוסיף לי עוד כדי שאני לא יעשה את המינימום ד"א תודה רבה .. הזכרתם לי שהתאריך של הראשיון שלי יגמר השבוע.. בעכס... עוד 250 שקל... טוב לפחות זה ראש שקט ל 5 שנים... :-\
פורסם 2007 במרץ 118 שנים למרות שנגמר לי את יכולה להיות המלווה שלי ?! חחח סתם... לאוטו תאוריה ראשונה טסט ראשון אחרי 30 שיעור יום אחרי היומולדת של 17 לאופנוע לא הייתי צריך תאוריה ועברתי טסט אחרי 8 שיעורים (בחאווה)...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים תאוריה ראשונה וטסט שני. טסט שני נערך בשיעור 28 ככה שאת הראשון עשיתי לפני בקומבינה.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים תאוריה ראשונה וטסט שני. טסט שני נערך בשיעור 28 ככה שאת הראשון עשיתי לפני בקומבינה.ובגלל זה נכשלת חחחח סתם אחי...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים צחוק צחוק אבל אני יכולה להיות המלווה שלך ושל חצי מהאנשים פה.לא כולם כאן כאלה ילדים את יודעת..בכל מיקרה אם את אמרת שאת יכולה להיות מלווה זה כבר משהו אחר.. (24 ומעלה נכון ?)
פורסם 2007 במרץ 118 שנים תיאוריה ראשונה טסט שלישי... לפותח התארד: למה אתה שואל אתה ניגש לטסט עוד מעט..?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר תיאוריה ראשונה טסט שלישי... לפותח התארד: למה אתה שואל אתה ניגש לטסט עוד מעט..? לא , כי ניכשלתי בתאוריה ורציתי לדעת מה האחוזים שהצליחו.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים לא כולם כאן כאלה ילדים את יודעת..בכל מיקרה אם את אמרת שאת יכולה להיות מלווה זה כבר משהו אחר.. (24 ומעלה נכון ?) כן
פורסם 2007 במרץ 118 שנים תאוריה ראשונה, טסט שניואני חייב לציין, טסט ראשון הייתי צריך לעבור, נהגתי מצויין. לעומת זאת, בטסט השנינהגתי זוועה והיה לי מזל שהוא העביר אותי... (עשיתי טעות מפגרת, והוא עדיין העביר אותי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.