פורסם 2003 בינואר 122 שנים יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טובאני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd......הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שליאני משתמש ב winxpוהכרטיס הואasus v7100 mx400בבקשה תעזרו לי
פורסם 2003 בינואר 122 שנים לכרטיסים יש לפעמים הגנה נגד קבצי DIVX ועוד דברים דומים שאמורים להיות לא חוקיים. אז לכן הם מונעים ממך לראות סרט שהורדת מהאינטרנט :
פורסם 2003 בינואר 122 שנים גם לי הייתה בעיה ( עם כל שלושת התוכנות לא הצלחתי ) תשתמש בתוכנה שקיבלת עם ASUS . אני השתמשתי בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי: WinFast PVR ... :
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מה זאת אומרת הגנה?? לאילו כרטיסים יש את ההגנה הזאת?אני עומד לקנות כרטיס מסך עם יציאת TV-OUT לשם צפייה ב-DIVXחשבתי שהכרטיס פשוט מעביר מה שעל המסך לטלוויזיה, האם הוא בוחר מה כן ומה לא להעביר?
פורסם 2003 בינואר 322 שנים אי אפשר לראות את הסרט בשתי המסכים בו זמניתתבטל את המסך של המחשב ותפעיל רק את הטלויזיה תוכל לראות את הסרט במסך של הטלויזיהלי יש כרטיס מסך ATI אז אני לא יוכל להדריך אותך אבל... קבל את המדריך הזה ליציאת טלויזיה של Nvida
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מעניין יש לי את הכרטיס ורואים בו מצויין ביציאה לטלויזיה.לא משנה בכל מקרה היום אני מזמין באינטרנט Leadtek Geforce 4 MX460 64MB My Vivo.לא בשביל הגרפיקה אלא בשביל ה-VIVO, כדי להוריד סרטים מהמצלמת וידיאו שלי.וגם ה-TV/OUT שלו יותר טוב, והזכרון שלו כפול מהכרטיס הקיים שלי.תוריד את הדריורים הכי חדשים ותשחק שם קצת, לפעמים זה עוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.