עבור לתוכן

זהו נימאס לי סופית מהויסטה - אני מעיף אותה.

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא E6600,X1950XT,אודיג'י 2,ZS,2 X1024 ST 800 MHZ,ASUS P5B DLX.

כרגע מותקנת לי גירסת ה-32 ביט.

פה ושם יש לי עדיין מסכים כחולים אז הורדתי את ה-OC מ-3600MHZ ל-2400MHZ הצנועים של המעבד שלי.

ב-HL2 למשל (לפני הורדת ה-OC) המשחק קרס לי כמה פעמים לאחר 2-3 דק' של משחק ולאחר שהורדתי את ה-OC במסך הראשי של האפשרויות יש לי מין מעין הפרעות תצוגה קשות (ניסיתי להפעיל את המשחק פעמיים רצוף ויש לי את אותה הבעיה).

יש לי גם מסך רחב עם רזולוציה של 1680X1050 ואחרי ריסטרטים לפעמים הרזולוציה משתנה לי וצריך לסדר אותה כל פעם מחדש ובנוסף מידי פעם שוב לאחר ריסטרטים ה-CCC לא עולה (מופיעה הודעה שיש בעיה והתוכנה צריכה להיסגר) ואז אם אני רוצה לפתוח אותה אני צריך לעשות שוב ריסט.

אגב הדרייבר של הכרטיס מסך הוא האחרון הכי מעודכן.

נראה לי שאני אחכה עם הויסטה לבנתיים.

פורסם

כמו שכולם פה אומרים

כדאי לחכות ליציאת SP1 לפחות לפני שמתקינים את המערכת הזאת.

פורסם

אני מערכת פחות חזקה משלך ולא היה לי מסך כחול אחד כבר חודשיים וחצי..כנראה הגרסה שלך דפוקה או משהו..

פורסם

אני גם זרקתי אותה.

היא עשתה לי הרבה בעיות,

הרבה באגים, אי תאימויות...

פורסם

אנשים....אני לא מבין על מה אתם מתלוננים....היו לי הרבה חששות לפני התקנת הויסטה...התקנתי אותה על דיסק קשיח אחר(ככה שעל אחד יש xp ועל השני ויסטה) ועם המפרט שלי אני לא מרגיש שום בעיה...המערכת פועלת חלק לגמרי עולה מהר מאוד(יש מצב שאפילו יותר מהר מהאקס פי...)ולא הרגשתי שום שינוי לרעה במשחקים(אפילו להיפך....בקאונטר סטרייק יצא לי פחות fps מאשר עם ויסטה...)ועדיין לא נתקלתי במשהו שלא עבד לי....וגם הממשק הרבה יותר קל ונוח לעבוד.....

פורסם

אנשים....אני לא מבין על מה אתם מתלוננים....היו לי הרבה חששות לפני התקנת הויסטה...התקנתי אותה על דיסק קשיח אחר(ככה שעל אחד יש xp ועל השני ויסטה) ועם המפרט שלי אני לא מרגיש שום בעיה...המערכת פועלת חלק לגמרי עולה מהר מאוד(יש מצב שאפילו יותר מהר מהאקס פי...)ולא הרגשתי שום שינוי לרעה במשחקים(אפילו להיפך....בקאונטר סטרייק יצא לי פחות fps מאשר עם ויסטה...)ועדיין לא נתקלתי במשהו שלא עבד לי....וגם הממשק הרבה יותר קל ונוח לעבוד.....

שמע זה עניין של מזל...

כ"א מתנהג איתה אחרת,

עובד עם חומרה אחרת,

עובד עם תוכנה אחרת,

זה לא כמו הXP שהכל עובד

טוב ולכולם.

יש כאלה שישארו איתה,

יש כאלה שלא.

אני נמצא באפשרות השניה.

פורסם

הכל תלוי בדריוורים שיש לכם ובחומרה.

אם יש לכם חומרה שמתאימה לויסטה- זה יעבןד מעולה.

אם לא-- אין בירה. תשדרגו.

פורסם

אין דבר כזה חומרה שמתאימה לוויסטה..

כאילו יש דבר כזה אבל לא צריך להיות

אתה לא משדרג את המערכת שלך בשביל המערכת הפעלה, המערכת הפעלה משדרגת את עצמה שתתאים לכל סוגי החומרה שיש.. אם היא לא מסוגלת לעשות את זה - אל תשתמש בה!

XP לא מביישת אפחד היום, חוץ מאנשים מתלהבים שקופצים על VISTA כמו כלבים שרואים חתולה ברחוב...

פורסם

זה כן צריך להיות, כי הם משפרים את מודל התמיכה בחומרה שיהיה טוב יותר ובטוח יותר מגרסא לגרסא... החסרון הוא שצריך להמתין עד שהדריברים מתייצבים.

פורסם

אבל תכלס, זה לא מעניין אותי.

אני הלקוח, אני לא אמור להתחשב בכוונות של החברה או בבעיות שנוצרות לה, עד כמה מוצדקות ונכונות שיהיו. אני קניתי את זה בכסף שלי ואני רוצה מוצר מוגמר ומוכן בלי בעיות - אם ויסטה לא יכולה לספק את זה אני לא אעבור אליה.

אני לא בא לזלזל בכלל, כבודה של ויסטה במקומה מונח. אני יודע שבעתיד היא תהיה מערכת פצצה ותחליף את האקס פי, כי אין מה לעשות ככה זה. מה שכן אין שום סיבה לקפוץ לפני הסוסים ולרוץ ולעדכן... אפחד לא צריך לשבור ת'ראש שלו על דברים שלא עובדים ולחטוף עצבים באמצע משחק או כל דבר אחר.

פורסם

זה נכון.. למרות שמי שקונה היום מחשב עם מערכת הפעלה חוקית קצת נדפק...

פורסם

בהתחלה עם אקס פי היו בדיוק אותם בעיות.

חומרה ישנה לא מתאימה לויסטה...

מה לעשות? גם אני נדפקתי עם הכרטיס טלויזיה שיש לי...

מי שלא מוצא חן בעיניו יכול להשאר עם האקס פי. בדיוק כמו אלו שנשארו עם הוינדוס 98 בזמנו ולא עברו לאקס פי.

פורסם

באמת כדאי בינתיים פשוט לחכות איתה ולא לקפוץ עליה...

אני גם יודע שאני אשדרג אבל לא כרגע, קצת יותר מאוחר, כשאני אהיה בטוח שהיא תומכת בכל החומרה.

פורסם

לא, אל תעשה לנו את זה!

אל תסיר את ויסטה!!

ניראה לך שאיכפת לנו אם תסיר אותה או לא... לכל אחד יש רמת הסתגלות שונה, זה אומר שיש כאלה שלא יודעים מה לעשות כאשר יש להם בעיה (משחקים לא עולים להם וכו'), ויש כאלה שכן. :)

פורסם

מיצינו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים