פורסם 2007 במרץ 118 שנים איזה מהמארזים עדיף (מזיגזג בלבד):Thermaltake Armor Jr או Coolermaster Mystique 631 (שניהם שחורים)?אם אתם מכירים מארז אחר שעדיף על שניהם, או טוב באופן כללי (ושחור) שזיגזג מציעים, אשמח לשמוע.תודה.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים היתי מעדיף לקחת CM 532 שעולה (אחרי זיכוי על הספק שבא איתו) בסביבות ה-400 ש"ח ולהוסיף לו מאוררים איכותיים של AC למשל כ"א 40-50 ש"ח מה שיוצא לך 500 ש"ח בערך בסכום הכללי
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר היתי מעדיף לקחת CM 532 שעולה (אחרי זיכוי על הספק שבא איתו) בסביבות ה-400 ש"ח ולהוסיף לו מאוררים איכותיים של AC למשל כ"א 40-50 ש"ח מה שיוצא לך 500 ש"ח בערך בסכום הכלליאם רק היה אפשר להוריד את שני העמודים המכוערים האלו. מה רע בMystique (קראתי עליו ביקורות די טובות) ?יש איזשהי סקירה של אחד ממשתמשי הפורום על ה-532? לא הצלחתי לחפש, אשמח אם תוכל לצרף לינק.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אני פשוט לא חושב ששווה להשקיע על אלו כ"כ הרבה כסף.532/534 עם מאוררים איכותיים יהיו לא פחות טובים והרבה יותר זולים
פורסם 2007 במרץ 218 שנים ה-Mystique הוא מאלומיניום, שזה יתרון גדול על ה-Centurionסה"כ הוא יהיה קל יותר, זה לא יתרון גדול לדעתי.כדאי לך לברר אם יש להם את הארורה ה"ישן" של ג'יגהבייטמחזק.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אלומיניום הוא לא רק קל יותר, הוא גם פולט חום טוב יותר. זה יתרון גדול במארזים.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אפשר איזו כתבה שמחזקת את מה שאמרת לגבי פליטת החום כי אני שומע את זה בפעם הראשונה.
פורסם 2007 במרץ 218 שנים האם יש השוואות טמפ' בין אותם המארזים עם אותה החומרה ואותם המאווררים כשאחד הוא מאלומיניום והשני מפח (אני יודע שקיימים מארזים כאלה שההבדל היחיד ביניהם הוא החומר ממנו עשוי המארז) ?
פורסם 2007 במרץ 218 שנים דניס, יש ב-SPCR או ב-HS כתבה על עניין האלומיניום (ביו היתר) וממה שזכור לי יש לו גם חיסרון כמו רגישות יתר לרעידות (HDים וכו') לעומת הפח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.