עבור לתוכן

השגת דגימת קול.

Featured Replies

פורסם

כדי לערוך מוזיקה אני משתמש בfruity loops 5.0.

לאחרונה הלכתי על כיוון מסויים במוזיקה שאני די אוהב, בד"כ מוזיקת מסרטי מתח וכאלה.

חיפשתי בFL אחר דגימת קול בצורת חצוצרה אבל לא מצאתי משהו שיתאים.

במנגינה הבאה אפשר לשמוע אותם נוספם ברקע (בעוצמה קצת יותר חלשה) משנייה 55.

עדיף לעשות Save Target As - שמונה מגה:

http://host.kg13.com/music/Ratchet%20&%20Clank%202%20-%20Going%20Commando%20(Game%20Rip)/31%20-%20Planet%20Boldan%20-%20Surfing%20the%20Electric%20Cables.mp3

זה הגיע ממשחק וידאו של הפלייסטיישן.

סאונד של כינורות כבר הצלחתי להפיק בFL, חצוצרה אני לא מצליח לעזאזל, לכן אני מבקש דגימת קול.

מי שיודע היכן אני יכול למצוא דגימת קול כזאת (או לפחות מילת חיפוש [לא להציע trumpet]) או יודע איך מפיקים את הצליל בFL סטודיו, מאוד יעזור לי.

פורסם
  • מחבר

בדקתי כבר,

הפעם בדקתי שנית בתפריטים למטה היה ליד ה-TRUMPET גם טרומבון, ואני חושב שזה הסוג של הצלילים האלה.

בכל זאת הצלילים של הטרומבון שם לא ממש מספקים אותי (אולי קצת הראשון אבל עדיין זה לא ממש נוגע),

תודה בכל מקרה :).

מי שיש לו עוד מה להציע שיציע.

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא יודע מה לחפש..

ניסיתי טרומבון וזה ללא הצלחה.

עכשיו אני מוריד קובץ שמכיל בתוכו אוסף של מלא דגימות קול.

900,000,MIDIFILES,TRUMPET,FLUTE,CLARINET,SAXOPHONE,BRASS,WOODWIND,TUBA,TROMBONE,BANJO,UKELELEACCORDIAN,DRUMS,GUITAR,GOSPEL,JAZZ,HYMNS

אני מקווה למצוא משהו.

בקישור שנתת אין בדיוק את מה שאני רוצה. תודה רבה :).

עזרה נוספת תתקבל בברכה.

פורסם

מה אתה בדיוק מחפש?

לא ממש הבנתי.

איזו ניגון? משהו מותח?

פורסם
  • מחבר

אני לא מחפש ניגון.

אני מחפש סמפל (דוגמא), של צליל ממש קצר של מין טרומבון/חצוצרה (כמו לבקש צליל של תו בפסנתר),

עם הצליל אני כבר אתעסק לבד.

אתה יכול לשמוע במוזיקת הרקע של המנגינה שנתתי, יש שם צלילים של חצוצרות/טרומבונים (אני לא מדבר על הכינורות).

פורסם
  • מחבר

תנסה לחפש באתר הבא יש בו מאגר ענק של קולות

http://freesound.iua.upf.edu/index.php

צריך להרשם, וזה אתר דומה למה שדורון הביא לי.

עשיתי עכשיו דוגמא קצרה בפרויטי לופס, הצלחתי להפיק קצת צלילים של כינורות, אבל אני עדיין במחפש את הטרומבון/חצוצרה הזאת.

ההורדה כאן למטה.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים