פורסם 2007 במרץ 118 שנים מקרר מרק עוף? אניי הייתי הולך עם האוררור לעכבר שהצעתי זה נראה רעיון מגניב.אולי תעשה מוד לשלט של PS2? תחבר לו מקדימה את המאורר..
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר את כל זה אני אעשה בקיץ. עכשיו תציעו רעיונות מגניבייםםם כל מיני שואבים או מפזרים דברים שיהיה נחמד שיהיו
פורסם 2007 במרץ 118 שנים קלמר מאוורר! שיהיה לך בטוח הקלמר מאורר ככה שאם יהיה לך חם במבחנים אז יהיה לך קירוריש אפשרות לחבר את המאוורר לבטריה של 9V?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר פאק אתה לא נורמלי! בדיוק חשבתי על קלמר מאורר והוצאתי קלמר אבל עזבתי את זה כי הסוללה תגמר מהר וגם זה לא מספיק חזק 9V אורי גלר אתה! בינתיים אני עושה ניסוי קטן,שמתי בקופסא CAKE את הקטורה (המסריחה) ואת המאורר שיוציא עשן וניר מעליו,ואז נראה אם הנייר נצבע בשחור עריכה: הנייר נשאר לבן,אני חטפתי סרטן ריאות [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מצנן שתיה.תבנה מעמד לכוסות ומתחת שיהיה המאורר. משהו כזה( רק שהמעמד יהיה ייותר חזק ויותר יעיל מבחנת אוורור)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר המאורר הזה לא מסוגל לקרר שתיה,אני אנסה עם השני.אני גם שותה מבקבוק חצי ליטר או פחית,לא עם כוסות חד פעמיות
פורסם 2007 במרץ 318 שנים נו אז תבנה להם מעמד[br]פורסם בתאריך: 1.03.2007 בשעה 15:59:39השגתי גם מאוורר של פנטיום 1 . ניסיתי להפעיל אותו עם בטריה 9 V והוא בקושי מפיק אוויר.
פורסם 2007 במרץ 318 שנים וואי אנשים תביאו דברים טובים יש לי 1,2......= 5 מאווררים פנוים! ממש חזקים עם לדים אפילו
פורסם 2007 במרץ 318 שנים חשבתי על מאורר בקלמר, מצנן שתיה, אוורור לפד של העכבר - בטוח יש עוד דברים שימושיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.