עבור לתוכן

ספקיות האינטרנט יחסמו אתרים

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3370946,00.html

ועכשיו אני שואל,מי לעזאזל הם שימנעו ממני גישה לאתרים?

לכולם שם יש סטוקים של פורנו במחשב אז לא איכפת להם שלא תיהיה גישה,אבל זו לא הפוואנטה.

באתרי פורנו לא מכירים פדופילים וכו'

בצ'אטים בICQ ותוכנות מסרים למיניהם כן מכירים פדופילים,במקום להקים יחידה(כמו שהראו בקולבוטק,מאוד פשוט) הם חוסמים אתרים?

זו פגיעה בחופש הפרט.

אנשים מתים כל יום בתאונות דרכים,נאנסים, נרצחים ונשדדים,ועל זה הם חושבים?

גם אירן וגם סעודיה חוסמות אתרים לא ראוים כביכול,אנחנו באמת רוצים להיות כמוהם?

"החוק לא מגדיר מהו אתר שעוסק במין, ועל פניו נראה שהוא אמור לחסום גם אתרים שמסבירים

על מיניות האדם, על סקס פתוח, אתרים להומואים ולסביות, או אתרים שמסבירים על קרב מגע וג'ודו - כי הם עוסקים באלימות"

• תגובות 81
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המצב שלנו קשה....

ח"כים שמציעים חוקים אדיוטים שלא תורמים לכלום.

האנשים במדינה שלנו לא יודעים מהי דמוקרטיה. לפעמים בא לי פשוט לבכות מזה.

שאני הייתי בן 16 ראיתי תמונות פורנו באינטרנט.

מישהו מוכן להסביר לי בדיוק במה זה פגע?

איזה בולשיט.

פורסם

זה מה שקורה שחיים במדינה דתית, פשוט גועל נפש...

פורסם

תמיד יש פרוקסי,

וזה רק אתרים של פדופלים וכאלה, זה בסדר...

ותמיד יש אתרים פרטיים לטורנטים שאפשר...תבינו לבד...

פורסם

זה ברור שימצאו דרך לעקוף את זה אבל זה עיניין עקרוני. הם פשוט רוצים להפוך אותנו לאפגניסטן 2 בהדרגה. זה פשוט עלוב. :pissed:

פורסם

בנימין נתניהו הצביע בעד?

אין לו/לחכים המפגרים האלה דבר יותר חשובים לעסוק בהם כמו למשל.... ממממ... אבטלה? ביטחון? איראן?

הייתי בטוח שהמטרה היא לפגוע באיראן, לא להדמות לאיראן.

חוק מביש.

פורסם

אני לא יודע אם מי מכם קרא את הכתבה, אבל בכתבה כתוב כי האתרים יחסמו רק עבור ילדים מתחת לגיל 18 - מה שמגחך עוד יותר את בית הניבחרים שלנו, מפני שבשביל לקיים את החוק יהיו ספקי האינטרנט חייבים להתקין במחשבים של לקוחותיהם קוראי טביעות אצבעות עבור זיהוי ודאי, כמו כן הם יצטרכו למצוא פיתרון טכנולוגי עבור רשתות ביתיות ורשתות P2P.

בנוסף, כל הנושא מבוסס על רשימות לבנות כך שספקיות האינטרנט יהיו חייבים להעסיק בודקי אתרים במשרה מלאה ב-3 משמרות.

בקיצור, לא ישים ומגוחך.

פורסם

לא ישים, מגוחך, מפגר ויותר מכל, לא יעבור בחיים

וגם אם יעבור, בהצלחה עם לאכוף את החוק המפגר הזה...

מדינה מפגרת ואטומה, הם חושבים שזאת הבעיה של הנוער. שהם רואים סקס, סמים, אלכוהול ואלימות בטלווזיה, במחשב ובכל מקום.

זאת לא הבעיה של הנוער. הנוער פשוט מחקה את מה שהוא רואה את המבוגרים עושים.

אם היו מבוגרים ששווה שיהיו מודל לחיקוי במדינה הזאת המצב היה שונה לגמרי, אבל אין. יש מישהו שאתם יכולים להצביע עליו ולהגיד

"הוא ישר/לא מושחת/לא אכפת לו רק מהכסא שלו"? ואח"כ הם מתלוננים שאנחנו חסרי אידיאולוגיה, מעניין באמת למה... כי פרץ ממש חדור

אידיאולוגיה, לרוץ עם מצע חברתי ואח"כ לקחת את תיק הבטחון ולשבת עם ליברמן בממשלה... (לא שהשאר יותר טובים, סתם דוגמא)

הידעתם שתקציב החינוך במדינת ישראל הוא בין הגבוהים (יחסית למספר האזרחים, כמובן) בעולם המערבי?

אז איך תסבירו את החינוך הגרוע שיש כאן? אולי בגלל שמורים טובים לא מתוגמלים ושקידומים והעלאות במשכורת מתבססות על

ותק, ולא חס וחלילה, על ביצועים וציונים של תלמידים? או אלף ואחת סיבות אחרות שהזמן קצר מלהזכירן

אבל אין יותר גרוע מן האזרח הממוצע, שכל יום ויום מתלונן על המושחתים שם למעלה שגוזרים קופון על חשבונו, ואח"כ

הולך כמו עדר טוב והולך ומצביע לו שוב בבחירות הבאות...

פורסם

בדיוק, קרא את החתימה שלי בקשר למודל חיקוי. :D

פורסם

אוף הלכו ההנאות האחרונות בחיים חח, הלכו כול הסרטים של האלימות.

יש לי שאלה קטנה, ההורים שלי מנויים לחברת האינטרנט אז יחסמו לי את הגישה?

פורסם

אתם בסדר? זו הצעה מבורכת! שאומרים שרוצים לחסום אתרי פורנו ואלימות לקטינים אני לא חושב שהם מדברים על בני 16 אלא יותר בכיוון של 7-9.

בכל מקרה כמו ש shuy אמר, זו תהיה חסימה שההורים יחליטו עליה ויאמרו לספקית האינטרנט לחסום, אין מצב שספקיות אינטרנט יחליטו לחסום אתרים סתם ככה לכולם.

פורסם

המצב שלנו קשה....

ח"כים שמציעים חוקים אדיוטים שלא תורמים לכלום.

האנשים במדינה שלנו לא יודעים מהי דמוקרטיה. לפעמים בא לי פשוט לבכות מזה.

שאני הייתי בן 16 ראיתי תמונות פורנו באינטרנט.

מישהו מוכן להסביר לי בדיוק במה זה פגע?

איזה בולשיט.

הבעיה היא שהיום ילדים פוגשים פורנו בפעם הראשונה בגיל הרבה יותר צעיר מבלי שהתכוונו,

אני מכיר ילד בן 10 שגולש באתרי פורנו וההורים המפגרים שלו מתגאים איזה גאון הילד ,איך הוא שולט ברשת.

אל תשכחו שברשת יש הרבה מאוד סוגי פורנו וילד בן 10 (או אפילו יותר ) שצופה באישה שמקיימת יחסי מין עם חיה כלשהי

יכול לקבל תפיסת עולם מעוותת.

אנחנו מתמצאים בכל מה שקשור למחשב ולרשת אבל לרוב המבוגרים אין מושג מה הילד עושה ובאילו אתרים הוא גולש.

לא שאני בעד החוק ולדעתי אין מצב שיעבור אבל לדעתי הוא פשוט בא מתוך יאוש של הורים מתוסכלים , רובכם פה צעירים מדי

מכדי לדעת מה זה לגדל ילד.

פורסם

מה עוד שחסימת אתרים ממש לא תעזור, מספיק שיש לילד\ה אימיול בכדי לראות (אפילו בטעות) יחסים עם קטינים\חיות.

פורסם

דיקטטורה במסווה של דמוקרטיה, חוק מיליטנטי בטירוף.

פורסם

מה עוד שחסימת אתרים ממש לא תעזור, מספיק שיש לילד\ה אימיול בכדי לראות (אפילו בטעות) יחסים עם קטינים\חיות.

לזה התכוונתי ,שאין להם מושג .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים