עבור לתוכן

Twinmos 2x512 667 CL5 @ 1000MHz

Featured Replies

פורסם

AsD[eyal] - יש בכל זאת שינויים. DDR2 מתאפיינת בין היתר במתח עבודה נמוך יותר, ולכן בפליטת חום קטנה יותר בהתאם.

לזכרונות VALUE שמותאמים לעבודה במתח סטוק של 1.8V-1.9V לא ממש מומלץ לעבוד ב2.45V באופן קבוע. הזכרונות VALUE שברשותי למשל מניבים שגיאות במתח 2.3V בערך, גם אם תדר העבודה הוא עדיין 667(סטוק).

יתרה מכך, זכרונות מסוג זה לרוב אף אינם מצויידים במפזר חום.

כמובן שישנם מקרים שבהם נופלים על 'מכרה זהב'(כמו במקרה הנדון).

• תגובות 42
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בכל זאת אבל אתה רואה שהסטיק אינו נישרף אפילו ב2.3.....

אני מאמין שכל סטיק יכול לעשות 2.2 מבלי להישרף

פורסם

רכיב חשמלי לא נשרף כל כך מהר.

אם הרכיב אינו יציב במתח המדובר, הדבר אומר שלא מומלץ להשאירו במצב זה 24\7. הסיבה לכך אינה רק חוסר היציבות(שיכולה להיות תאורטית בלבד), אלא גם קיצור חיי הרכיב. סביר להניח שרכיב שעובד במתח גבוה מהרצוי ולא עומד בעומס המתח\החום, יידפק במהרה(גם אם הוא לא יישרף כליל).

הדעה הרווחת אומרת לא לעבור מתח 2.1V בזכרונות פשוטים, אם מעוניינים להיות בטוחים לגמרי. גם RamGuy(ע"ע: הפורומים של Corsair) המליץ על המתח הזה כמתח בטוח מספר פעמים.

2.2V זה עוד בגדר הסביר ללא קירור.

פורסם

ועם כל הכבוד גם 2.2 זה לא 2.45...

ויש DDR2 שמקבלים גם 3V+ בלי להינזק (לפחות לא מידית) אבל לא ניראה לי שמישהו ישאיר את זה 24/7...

פורסם

הקרוס אייר הרציניים PC8888 ומעלה צריכים 2.45...

אבל זה עדיין לא אומר שכל זיכרון יחזיק את זה.

פורסם

אתה משווה לי זכרון VALUE 667 לזה?

פורסם
  • מחבר

או שהזיכרון עומד במתח \ תדר או לא.

אין קשר לVALUE או לא.

בכל מקרה הגג העליון הוא 2.45 - אחרי זה זיכרונות מתחילים למות מהר.

פורסם

אתה לא יכול להשוות רכיב אלקטרוני איכותי(ובתוך זה אני כולל גם את ה-PCB וכמובן את הצ'יפים), שנבדק במתחים גבוהים ומיועד לעבודה מאומצת, לרכיב VALUE חסכוני.

בהחלט לא מומלץ להגיע למתחים כאלו עם זכרונות שהם אומנם לא ג'נריים, אך עדיין אינם מיועדים לאוברקלוק ומתחים גבוהים.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להשוות, אני משווה ולראיה הBH5 שבאו גם על סטיקים VALUE לגמרי ונתנו ביצועים מטורפים.

בנוסף הנסיון שלי מוכיח את דברי.

פורסם

וזה מעיד אך ורק על הצ'יפים, וזה לא דבר נפוץ במיוחד 'לפול' על צ'יפים איכותיים בזכרונות VALUE. מעבר לכך, אין לך ידע על בקרת האיכות שהמוצר בכלליות עבר.

כפי שכבר ציינתי, יש יוצאים מהכלל גם בזכרונות VALUE, אך לא תמיד 'נופלים' על מכרה זהב, והסיכון בשימוש במתח גבוה(2.45) הוא על אחריות המשתמש.

אתה גם לא יכול להשוות את הניסיון שלך יש, למשתמשים פשוטים שמבצעים אוברקלוק.

פורסם

כל הכבוד :xyxthumbs:

מעניין אם גם הסטיקים של הגיגה אוברקלוקרים כולכך טובים

תוכל לצרף תמונה של הצ'יפים ?

פורסם

הקרוס אייר הרציניים PC8888 ומעלה צריכים 2.45...

אבל זה עדיין לא אומר שכל זיכרון יחזיק את זה.

אל תשכח שהם מגיעים עם חתיכת HeatSpreader ואופציה לקירור אקטיבי.

פורסם

יותר heatsink מheatspreader חחח

פורסם

בא נגיד ככה, לכמה הגעת איתם על מתחים "נורמליים" (2.1-2.2V) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים