פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים שלום לכולם,אני רוצה לעשות מודינג למקלדת שלי,מקלדת חדשה דנדשה שאבא שלי קנה לי,בצבע כסוף עם מקשים שחורים בשלושה שפות עברית אנגלית ורוסיתועוד כמה מקשים חמים למולטימדיהשאלה ראשונה:יש למקלדת 4 חוטים, אחד ירוק, כתום, לבן, וכחולאני לא יודע מה מהם זה הפלוס והמינוס והנתוניםאני חייב לדעת את זה,מעל החוט הירוק כתוב G אני רק יכול לנחש שזה האדמהמעל החוט הכתום רשום O אין לי מוסג מזהמעל החוט הלבן רשום W אין לי מוסג מזה אומרומעל החוט הכחול כתוב B אין לי מוסג מזהאני ישמח שמישהוא מנוסה יהיה יכול להגיד לי מזה מהשאלה שניה:אני רוצה להשים לדים לבניםשבין החריצים של המקשים יהיה אור לבן מואראבל זה לא אפשרי, אז חשבתי על לעשות דבר כזה:להוציא את כל המקשים של המקלדת כדי לצבוע את המשטחשם בצבע אולטרה זוהר שרואים את מה שצבעתיבעזרת לדים אוטרה בריט UVהבעיה היא שאני לא יודע מאיפה לקנות (להזמין) לדים UV חזקים יחסיתואת הצבע או הטוש המיוחד הזה של UV וכמה כל זה יעלה ליהשמח לתגובות,בתודה מראש מוטי.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים חח תוסיף את זה לחתימה שלך >< מה כבר אפשר לעשות במודינג למקלדת? תחבר בכל צד מאורר 80MM שיאורר לך תידיים
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר מה זה יעזור? זה מיודע בכלל לעכבר אבל לא משנה אני בתי להגיב כדי לומר לבן זה פלוס ירוק זה מינוס עכשיו אני רק צריך לדעת איפה לקנות לדים אולטרה בריט UV ותושים UV
פורסם 2007 במרץ 118 שנים אמרתי שקע ולא תקעהתכוונתי שתשים על המקלדת שקע USB וככה תוכל לחבר בקלות DOKים...
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר נו ו? מה יצא מזה בדיוק?תעשו לי טובה אני מחפש ת'לדים ואת הטוש למי יש מוסג מאיפה אפשר להסיג את זה?
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מה זה יעזור? זה מיודע בכלל לעכבר אבל לא משנה אני בתי להגיב כדי לומר לבן זה פלוס ירוק זה מינוס עכשיו אני רק צריך לדעת איפה לקנות לדים אולטרה בריט UV ותושים UV זה לדים UB, ולא UV.משמע - אם תצבע את המקלדת בUV ותשים לדים UB לא תהיה כזאת השפעה. מה שכן, הלדים UB הם לדים שמאירים חזק, 9 כאלה יחזיקו לך אחלה תאורה בכל המקלדת (אחד לכל אזור, ו2 לאמצעי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.