עבור לתוכן

פרטים על מעבדים המיוצרים ב65NM

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת על מעבדים אלו של AMD לתושבת AM2 האם יש כאלה כבר? האם הם משתלמים-עדיפים? ואם אפשר הסבר קטן על זה,אני יודע שהמעבדים האלו פולטים פחות חום וככה הם בעצם טובים יותר גם לOC ? ובכלל. תודה מראש

פורסם

כבר מזמן יש מעבדים לתושבות AM2

לי יש אחד כזה ליבה כפולה ואני נהנה ממנו מאד

ואכן ה-65W פולט חום נמוך

וחוץ מזה הכל שאלה של תקציב אתה יכול לקבל היום 3800X2 ב-620 ש"ח...וזה המעבד הכי משתלם בתקציב הזה

ואם יש לך 1000K אתה יכול לקחת את CORE 2 של אינטל שהוא חזק יותר משל AMD ויש לו יכולות OC יותר חזקות.

אז תלוי מה הצרכים ומה התקציב

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לקנות AMD עם ה65 ננו מטר,חשבתי על ה4000 עם השתי מגה זיכרון נדיף ואני לא יודע אם הוא מיוצר ב65 ננו מטר. איזה מעבד מומלץ כזה יש בסביבות אלף שקל עם אפשרות לOC ואני חושב שעדיף ללכת על מעבד עם שני מגה זיכרון תקנו אותי אם אני טועה

פורסם
  • מחבר

אין איזו המלצה למעבד כמו שרשמתי? עם 2 מגה אם זה שווה? ועם ה-65שיהיה טוב גם ל-OC מחיר בסביבות ה1000 פלוס מינוס תודה אנשים

פורסם

אם אתה לוקח מעבד בסביבות אלף שקל אז עדיף לך CORE 2 של אינטל

פורסם
  • מחבר

לא אחי אני רוצה AMD יש לי לוח עם AM2

יש המלצות!?

פורסם

קח את ה - 3800X2 ב - 620 ש"ח.

יותר מזה יהיה בזבוז כסף.

פורסם

קח את ה - 3800X2 ב - 620 ש"ח.

יותר מזה יהיה בזבוז כסף.

מסכים לחלוטין

:xyxthumbs:

בכסף שישאר לך תשקיע בזכרון..תיקח 2GB ותאמין לי תהיה לך אחלה מערכת

פורסם
  • מחבר

לא עדיף ללכת על אחד עם 2 מגה זיכרון נידף!?

פורסם

זה לא ייתן לך כלום.

אין שיפור ביצועים מורגש בגלל הקאש.

פורסם
  • מחבר

רגע,אם 3800 מעולה ל-OC אין אחד מהיר יותר שיותר טוב לOC אני מתכוון שאם המעבד אמור לעבוד על 5 GHZ לדוגמה אז ההגבלה של ההמהרה תיהיה עוד יותר גבוהה...אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אם אפשר גם קישור ל-מעבד שהמלצתם שהוא ב-65 ננו מטר כי אלו שאני מצאתי בזאפ הם 95

פורסם
  • מחבר

אחי נראה לי התבלבלת כי רשום 65W אבל זה 90NM

פורסם

[

רגע,אם 3800 מעולה ל-OC אין אחד מהיר יותר שיותר טוב לOC אני מתכוון שאם המעבד אמור לעבוד על 5 GHZ לדוגמה אז ההגבלה של ההמהרה תיהיה עוד יותר גבוהה...אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון. אם אפשר גם קישור ל-מעבד שהמלצתם שהוא ב-65 ננו מטר כי אלו שאני מצאתי בזאפ הם 95

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים