פורסם 2003 בינואר 122 שנים אז אני מחפש את הרכיב: TSOP1838לצורך בניית המקלט אינפרא אדום: http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4מישהו יודע אולי איפה מוכרים את הרכיב, במרכז?היום אני חיפשתי בסביבת התחנה מרכזית בחנויות אלקטרוניקה, ואפילו לא היה זכר לכזה דבר.....או אולי מישהו יודע איזה חנות שמוכרת רכיב דומה לרכיב הזה?נ.ב.8 ש"ח ללד כחול זה הרבה?
פורסם 2003 בינואר 122 שנים 8 ש"ח ללד כחול זה הרבה?יחסית למחירים בארץ זה לא, אבל בחו"ל הם עולים הרבה פחות.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים כנס לאתרwww.lirc.orgבאחת הפינות באתר שיש בה גם מדריך איך לבנות את המקלט יש שמות של עוד רכיבים אשר אפשר לבנות איתם את זהגם אני לא השתמשתי בספציפי
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר כנס לאתרwww.lirc.orgבאחת הפינות באתר שיש בה גם מדריך איך לבנות את המקלט יש שמות של עוד רכיבים אשר אפשר לבנות איתם את זהגם אני לא השתמשתי בספציפיתודה..איפה קנית?ד"א אני לא שאלתי בדיוק את הדגם הספציפי, שאלתי אם יש להם בכלל רכיב כזה. רק בחנות אחת היה משהו, אבל זה היה רק יענו הדיודה עצמה, בלי השבב. (הרי למה המעגל כ"כ פשוט, כי המקלט כולל בתוכו גם את השבב, שמכיל את התכונות כמו ההגברה של הגל, קידוד הגל ועוד...)
פורסם 2003 בינואר 222 שנים אני קניתי בחנות אלקטרוניקה בר"ג........עלה 20 ש"ח וחיברתי גם לד שמראה אם זה עובד!יצא פ33ה!
פורסם 2003 בינואר 222 שנים מחבר אני קניתי בחנות אלקטרוניקה בר"ג........עלה 20 ש"ח וחיברתי גם לד שמראה אם זה עובד!יצא פ33ה!קנית את הדגם המדויק (TSOP 1838)? או אחר?איזה חנות בדיוק?
פורסם 2003 בינואר 222 שנים לא קניתי את המקורי כי אין בארץ.........קניתי מה שהיה שעובד באותו תקןכמו שיש שני בקרים לצג LCD ושניהם עובדים.......נתתי למוכר את הרשימה שיש במדריך והוא הביא לי את החלקים ונתן לי חוברת של הIRDA כי היה צריך לחבר את החוטים הפוךהא........החנות היא בר"ג ברחוב עוזיאלקוראים לה D.G אלקטרוניקה ויש שם הכל!
פורסם 2003 בינואר 322 שנים בניתי את זה לפני יחסית הרבה זמן, הצלחתי להתקין ולזהות את המקלט עם ה WINLIRC, אבל ה-IRASSISTANT פשוט לא יכול ללמוד את המקשים, מישהו שבנה את זה וזה עובד לו יכול לעזור לי?תודה
פורסם 2003 בינואר 322 שנים כנס לאתרwww.lirc.orgבאחת הפינות באתר שיש בה גם מדריך איך לבנות את המקלט יש שמות של עוד רכיבים אשר אפשר לבנות איתם את זהגם אני לא השתמשתי בספציפיתודה..איפה קנית?ד"א אני לא שאלתי בדיוק את הדגם הספציפי, שאלתי אם יש להם בכלל רכיב כזה. רק בחנות אחת היה משהו, אבל זה היה רק יענו הדיודה עצמה, בלי השבב. (הרי למה המעגל כ"כ פשוט, כי המקלט כולל בתוכו גם את השבב, שמכיל את התכונות כמו ההגברה של הגל, קידוד הגל ועוד...)זה בסך הכל טרנזיסטור. הוא ועוד כמה רכיבים במקומות הנכונים בכניסת הCOM וזה כל מה שאתה צריך. אני קניתי בחנות בחיפהואם אתה לא מצליחים עם IRA נסו את GRIDER (רק אל תשכחו להוריד פאץ' ללירק או למשהו בסגנון באתר עצמו)http://www.girder.nl
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר כנס לאתרwww.lirc.orgבאחת הפינות באתר שיש בה גם מדריך איך לבנות את המקלט יש שמות של עוד רכיבים אשר אפשר לבנות איתם את זהגם אני לא השתמשתי בספציפיתודה..איפה קנית?ד"א אני לא שאלתי בדיוק את הדגם הספציפי, שאלתי אם יש להם בכלל רכיב כזה. רק בחנות אחת היה משהו, אבל זה היה רק יענו הדיודה עצמה, בלי השבב. (הרי למה המעגל כ"כ פשוט, כי המקלט כולל בתוכו גם את השבב, שמכיל את התכונות כמו ההגברה של הגל, קידוד הגל ועוד...)זה בסך הכל טרנזיסטור. הוא ועוד כמה רכיבים במקומות הנכונים בכניסת הCOM וזה כל מה שאתה צריך. אני קניתי בחנות בחיפהואם אתה לא מצליחים עם IRA נסו את GRIDER (רק אל תשכחו להוריד פאץ' ללירק או למשהו בסגנון באתר עצמו)http://www.girder.nlמאיפה הבאת שזה טרנזיסטור?זה ג'וק...בטרנזיסטורים אין לידים אינפרא...
פורסם 2003 בינואר 322 שנים מחבר יש סוף סוף השגתי אחד..... תנחשו איפה מצאתי? מצאתי את זה באיזה מעגל שלי עוד ממזמן שהלכתי לחוג אלקטרוניקה... הדגם הוא סימנס sfh 506-38 כזה כבר לא מיצרים יש לו דור המשך... זה מצחיק אבל זה בזכותך ^DarK-MinD^ ביקרתי באתר שנתת פה, ובאחת הכתבות ראיתי בדיוק כזה מקלט כמו שיש לי...חחח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.