עבור לתוכן

יש הבדלים בין CREATIVE X-Fi Elite Pro לPlatinum שמצדיק 1000 שקל הפרש?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עוד לא פשוט עברתי לבית חדש ואני צריך ליקנות כבר סתם מעקב אותי הבחירה הזאת...

אז תעזרו לי בבחירה...

• תגובות 46
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא קודם נתחיל מהתקציב

לפי הבנתי רצית לקנות רמקולים ב2500 ש"ח ועוד כרטיס עד 2000 ש"ח

אז התקציב שלך הוא בסביבות ה4500 ש"ח

הדברים שאתה צריך להחליט הם : כמה חשובה לך איכות המוזיקה , כמה חשובים לך אפקטים בסרטים ?

ואם אתה צריך תמיכה בסאונד מרובה ערוצים במשחקים בכלל?

רצוי גם להבין מה גודל החדר ואיפה אתה מתכוון לשים את את המערכת.

אם אתה לא מוכן להתפשר על איכות והנאה ממוזיקה אז לדעתי עדיף זוג רמקולים רצפתיים או מדפיים ,הגברה וכרטיס קול(בתנאי שהמקור של המוזיקה שלך הוא מחשב)

פורסם

הרמקולים עדיין לא אצלי

אני מנסה לשלב פה ודיי לא מצליח לי כי כל אחד אומר משהו אחר..

1.מה אי אפשר להנות גם ממוזיקה וגם מסרטים?

2.ואיזה כרטיס יותר איכותי אפשר להביא מהXFI ?

3.ואיזה רמקולים היג אנד אפשר להביא יותר מהZ5500 ?

1. אפשר ועוד איך, רק שאתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך ומה פחות..

2. אם אתה מעוניין בכרטיס קול מקצועי תחפש ברשת תחת השמות ESI, M-AUDIO וכו'.

3. Z5500 לא מתקרבים לקצה הנעל של הHI-END :), אם אתה רוצה דוגמאות של רמקולים הי-אנד תחפש תחת השמות Klipsch, B&W, Jamo ויש עוד רבים לא פחות טובים. ואגב רמקולים כאלה מתחילים מתקציב של 7K-8K שקל וכמובן שאפשר למתוח את התקציב ולהגיע לכמה עשרות אלפים. או במילים אחרות.. זה לא מה שאתה מחפש.

אם אתה שואל אותי אישית, ואתה רוצה "תמורה למחיר" הכי טובה, אני הייתי הולך על x-fi extreme music + Z5500.

ואני די בטוח שלא תתאכזב אם מבחינת איכות שמע או סראונד בסרטים ומשחקים.

פורסם

הכי טוב? אתה מתבלבל

אקסטרים מיוזיק יחד עם gigaworks s750 זה הכי טוב בגלל שאקס פיי יוצרו במיוחד בשביל הרמקולים האלה מה שגם במשחקים הוא ישמע מהצדדים כמוני מה שעושה את זה יותר ריאליסטי ויותר תותח במשחקים ממבט ראשון

פורסם

מה השטות הזאת יוצרו במיוחד ל750....נראה לך שקריטיב הייתה מוציאה סדרת כרטיסים ששומעים בה יותר טוב דווקא במערכות שלה?...היא תעשה את גלובאלי כי אחרת היא תאבד לקוחות שיש להם מערכות אחרות

פורסם

יאללה איזה יופי עכשיו עוד פעם כל האנטי קריאייטיב יפתחו עליי כמו חתולות מיוחמות

אני לא שם עליכם

בכל מקרה זה ההחלטה שלכם אם אתם מוציאים כזה סכום וקשה ולא מוסיפים עוד 400-600 שקלים לעוד 2 רמקולים בשביל סראונד אמיתי במשחקים ו7טוויטרים בכל הרמקולים

פורסם

הכי טוב? אתה מתבלבל

אקסטרים מיוזיק יחד עם gigaworks s750 זה הכי טוב בגלל שאקס פיי יוצרו במיוחד בשביל הרמקולים האלה מה שגם במשחקים הוא ישמע מהצדדים כמוני מה שעושה את זה יותר ריאליסטי ויותר תותח במשחקים ממבט ראשון

אתה צודק, אבל לא מבחינת מחיר .

ובגלל זה רשמתי לו "תמורה למחיר"

הכי טוב לדעתי במסגרת הזאת זה elite pro + gigaworks s750

פורסם

יאללה איזה יופי עכשיו עוד פעם כל האנטי קריאייטיב יפתחו עליי כמו חתולות מיוחמות

אני לא שם עליכם

בכל מקרה זה ההחלטה שלכם אם אתם מוציאים כזה סכום וקשה ולא מוסיפים עוד 400-600 שקלים לעוד 2 רמקולים בשביל סראונד אמיתי במשחקים ו7טוויטרים בכל הרמקולים

הוא שם את הרמקולים בחדר ...וחדר זה שטח קטן מדי בשביל 7.1 לא ירגישו בכלל בהבדל בין 7.1 ל5.1 בשטחים כאלה

פורסם

הוא שם את הרמקולים בחדר ...וחדר זה שטח קטן מדי בשביל 7.1 לא ירגישו בכלל בהבדל בין 7.1 ל5.1 בשטחים כאלה

כנראה שאף פעם לא התנסאת בסראונד מסוג 7.1

יש לי כרטיס קול elite pro ורמקולים gigaworks s750 בחדר שהוא 4 מטר על 3 מטר!

והם מסודרים בדיוק איך שהם צריכים להיות. ניראה אותך בא לשחק אצלי DOOM3 בווליום גבוה בחושך.. ואני מתערב איתך שיהיה לך מלא קטעים שתסובב את הראש לכיוון הרמקול שממנו בא הצליל כי תחשוב שמישהו באמת (במציאות) עושה שם משהו. מנסיון.

פורסם

כנראה שאף פעם לא התנסאת בסראונד מסוג 7.1

יש לי כרטיס קול elite pro ורמקולים gigaworks s750 בחדר שהוא 4 מטר על 3 מטר!

והם מסודרים בדיוק איך שהם צריכים להיות. ניראה אותך בא לשחק אצלי DOOM3 בווליום גבוה בחושך.. ואני מתערב איתך שיהיה לך מלא קטעים שתסובב את הראש לכיוון הרמקול שממנו בא הצליל כי תחשוב שמישהו באמת (במציאות) עושה שם משהו. מנסיון.

באמת יכול להיות שאני טועה לא התיימרתי להיות מומחה בתחום פשוט נתתי את דעתי....

אתה התנסית בחדר שלך עם מערכת 5.1?

פורסם

בטח שאפשר להתנסות עם 5.1 אתה מבטל שני רמקולים צדדים ואז זה פחות מהנה

אתה יודע כמה פעמים הרמקולים הצדדים הצילו לי את התחת מהדשוט? שב5.1 אתה לא תשמע אפילו שאתה יוצא מאיזה מסדרון ויש איזה צלף בצד ימין

אני בחדר 3 על 3 ופעם מישהו שאני לא יזכיר את שמו שלא יצא גם כן עליי, אמר שבחדר קטן אי אפשר להבדיל אבל אם לא היה אפשר להבדיל אז לא הייתי מדבר בכלל

פשוט מאוד אם לבנאדם אכפת ממשחקים וזה הקטע שהוא קנה כרטיס אנלוגי כזה אז שיקח מערכת שעובדת עם משחקים באופן דינמי לפי המיקום של צלילים מסביב לדמות במרחב תלת מימדי

אחרת אם זה רק סרטים ומוזיקה מספיק אונבורד, וZ5500 לא כך?

פורסם

בטח שאפשר להתנסות עם 5.1 אתה מבטל שני רמקולים צדדים ואז זה פחות מהנה

אתה יודע כמה פעמים הרמקולים הצדדים הצילו לי את התחת מהדשוט? שב5.1 אתה לא תשמע אפילו שאתה יוצא מאיזה מסדרון ויש איזה צלף בצד ימין

אני בחדר 3 על 3 ופעם מישהו שאני לא יזכיר את שמו שלא יצא גם כן עליי, אמר שבחדר קטן אי אפשר להבדיל אבל אם לא היה אפשר להבדיל אז לא הייתי מדבר בכלל

פשוט מאוד אם לבנאדם אכפת ממשחקים וזה הקטע שהוא קנה כרטיס אנלוגי כזה אז שיקח מערכת שעובדת עם משחקים באופן דינמי לפי המיקום של צלילים מסביב לדמות במרחב תלת מימדי

אחרת אם זה רק סרטים ומוזיקה מספיק אונבורד, וZ5500 לא כך?

שמע כל עוד לא שמעתי את ה 7.1 אני לא יכו ללהגיד כלום אז נסתמך על הדעה שלך.... בכל אופן אני לא מאמין שהוא יבצע עסקה גרועה אם הוא יקנה את 7.1 או 5.1 \

עריכה...

יש לי שאלה....איך ה7.1 מתפקדת בסרטים?....כי ידוע שהיא תדמה 5.1 כי אין פורמט 7.1 ....היא מתפקדת טוב?

פורסם

לדעתי כל הקטע של הסראונד בסרטים זה סתם ear candy

זה לא כמו במשחקים ששם זה מתפקד בלתת לך לשמוע כמו שאתה שומע במציאות

בעיקרון בדרייברים של x-fi אתה יכול לבחור אם אתה רוצה להעתיק את מה שיש באחורי גם לצדדי, או לבטל את הצדדי

גם במוזיקה, הם פשוט לא מפריעים, למשל ברכב זה סטריאו כפול נכון? אותו דבר מה שאני עושה, המוזיקת סטריאו מושמעת בסטריאו מהקדמיים, מהאחוריים ומהצדדיים בלי לחלק את הצליל או לפגוע בו, פשוט שומעים יותר חזק מכל מקום כמו ברכב

5.1 זה טוב ויפה אבל מה הקטע בלהוציא את הפונטנציאל של מוזיקה וסרטים אבל לא של משחקים?

מה שאני אומר שאם הוא כבר קונה את הכרטיס הזה וקונה רמקולי של 2200 אז להוסיף 600 בשביל 7.1 שהם גם טובים במקום זה לא ביג דיל

פורסם

לדעתי כל הקטע של הסראונד בסרטים זה סתם ear candy

זה לא כמו במשחקים ששם זה מתפקד בלתת לך לשמוע כמו שאתה שומע במציאות

בעיקרון בדרייברים של x-fi אתה יכול לבחור אם אתה רוצה להעתיק את מה שיש באחורי גם לצדדי, או לבטל את הצדדי

גם במוזיקה, הם פשוט לא מפריעים, למשל ברכב זה סטריאו כפול נכון? אותו דבר מה שאני עושה, המוזיקת סטריאו מושמעת בסטריאו מהקדמיים, מהאחוריים ומהצדדיים בלי לחלק את הצליל או לפגוע בו, פשוט שומעים יותר חזק מכל מקום כמו ברכב

5.1 זה טוב ויפה אבל מה הקטע בלהוציא את הפונטנציאל של מוזיקה וסרטים אבל לא של משחקים?

מה שאני אומר שאם הוא כבר קונה את הכרטיס הזה וקונה רמקולי של 2200 אז להוסיף 600 בשביל 7.1 שהם גם טובים במקום זה לא ביג דיל

אבל בינינו כמה משחקים יש היום שתומכים ב7.1 .....?

פורסם

כל משחק בהיסטוריה שהוא תלת מימדי ותומך דיירקט איקס, FMOD, openAL וכל אלה

זה שלמשל בhalf-life 2 אתה בוחר תצורת רמקולים ובדום 3 הוא מזהה אוטומטית זה בגלל שhl2 משתמש בדבר הזה של rad game tools ודום 3 משתמש בopenAL שמזהה אוטומטית

למה אתה חושב שבמשחקים הביצועים יורדים אם זה אונבורד? בגלל שהכרטיס קול מעבד בזמן אמת במרחב התלת מימדי את הצלילים

אפילו דום 1 בפורט לווינדוס שנוצר על ידי קהילה של שחקנים שיודעים תיכנות, הם שמו את הסאונד בשימוש של דיירקט סאונד וזה איפשר לי לשחק דום 1 עם 7.1

משחקים שלא תומכים 7.1? משחקים דו מימדיים שהם פלטפורמות שבקושי קיימים היום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים