עבור לתוכן

אם אני אפרק את המסך מהפלא פון שלי, אוכל לחבר אותו למחשב ?

Featured Replies

פורסם

יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D

יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ?

ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)

פורסם

רעיון מעניין בהחלט, מעניין איזה סוג חיבור יש לו, למרות שאני בהחלט בספק אם ניתן לבצע דבר שכזה ואני אתן למומחים בנושא לענות.

פורסם

גנבו לך והוציאו לך את המסך ואז החזירו לך?

ודרך אגב יש השתתפות עצמית בסכום לא קטו על גניבה :> לך קנה איזה lcd ב70 ש"ח וסגור סיפור :smoke:

פורסם
  • מחבר

גנבו לך והוציאו לך את המסך ואז החזירו לך?

ודרך אגב יש השתתפות עצמית בסכום לא קטו על גניבה :> לך קנה איזה lcd ב70 ש"ח וסגור סיפור :smoke:

בגניבת כל המכשיר יש השתתפות עצמית ! אבל למשל שהוא נשבר לך והולכת כל התצוגה (כי זה נשבר בתוכו) ואז מחליפים לך לחדש,

אז אותו דבר...רק שבמקום שזה יישבר אני אוציא את זה

פורסם

יהיה לך קשה מאד לחבר ,

המחבר הוא מאד קטן (פחות מסנטימטר אחד) ,לא פרקטי לדעתי.

פורסם

יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D

יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ?

ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)

;D ;D

באמת שאין לכם שמץ של מושג מה קורה מסביבכם...אה?

1. המסך בפלאפון הוא באמת מסך נחמד. אבל מה יצא לך מזה ? הרי אתה צריך את הבקר שיריץ את המסך. במסכי ה LCD שאתה קונה בחנות, מורכב כבר הבקר הסטנדרטי. בפלאפון שלך - הבקר הזה אינו סטנדרטי לחלוטין - זהו בקר מיוחד שנבנה לצורך לו הוא נועד - תצוגה של הטלפון ! אני בספק רב אם תוכל להשיג את ה PINOUT ואת ה LAYOUT של המסך, כמו כן את הסטנדרט בו הוא עובד. וגם אם נניח תצליח להשיג, קשה לי מאד מאד מאד להאמין שאחת מתוכנות השליטה ב LCD הקיימות בשוק תתמוך בזה. חבל על הזמן.

2. אם תגיע לתחנת שירות עם טלפון בלי מסך, ותטען טענות מצחיקות כמו - המסך נשבר אז הוצאתי אותו, או גנבוא לי את הפלאפון , הוציאו את המסך והחזירו לי את הטלפון - אתה תמצא את עצמך תחת חקירה מאד לא נעימה של מנהל תחנת השירות, ואליו אפילו תואשם בנסיון מרמה. לא חבל ? הכל בגלל סכום של כ50 שקלים שאתה מנסה לחסוך ?

פורסם

אני פרקתי מסך של NOKIA 3330, והמסך הזה הוא לא כמו מסך שקונים בחנות, מה שכולם מחברים למחשב,

זה משהו שונה לחלוטין, כמו שאמרו כאן כבר החיבור שלו הוא משהו כמו סנטימטר ולא נראה לי שיש

דרך לחבר, למרות שהיום כבר אי אפשר לדעת.

פורסם

הצג קטן בטירוף אבל מביא עימו רזולוצייה עדיפה בהרבה, אבל לא פרקטי כנאמר לפני, לכן רד מהרעיון כבר עכשיו...

פורסם
  • מחבר

הצג קטן בטירוף אבל מביא עימו רזולוצייה עדיפה בהרבה, אבל לא פרקטי כנאמר לפני, לכן רד מהרעיון כבר עכשיו...

ירדתי...אבל זה היה יכול ליהות כ"כ מצחיק עם הייתי בא לתחנת שירות עם פלא פון וחור שחור באמצע ;D !!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים