עבור לתוכן

vista 32 vs xp 64

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש באפשרותי לקבל (באופן חוקי):

Windows Vista Buisness 32bit או Windows XP pro 64bit .

אני מתכוון להתקין את המערכת על מחשב עם המפרט הבא:

מעבד: Intel Core 2 Duo E6600

לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3

זיכרון: Kingston 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300

דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 250GB

כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7300GT TD 256MB

בהתחשב בכך שהמחשב תומך ב 64bit, האם כדאי ללכת על ה XP ולהנות מיתרונות ה-64, או שבכל זאת כדאי את ה Vista, שהיא רק 32 (אין לי אפשרות לויסטה 64 ביט)?

תודה רבה לכל מי שיעזור

פורסם

לא כול התוכנות יודעות לנצל את ה 64 BIT,לכן עדיף תקח את הויסטה מה גם שבנתים ה 32 עדיף על 64 בגלל תמיכה יותר גדולה של תוכנות חוץ מזה תעבור למערכת החדשה למה לקחת ישנה?

פורסם

לא כול התוכנות יודעות לנצל את ה 64 BIT,לכן עדיף תקח את הויסטה מה גם שבנתים ה 32 עדיף על 64 בגלל תמיכה יותר גדולה של תוכנות חוץ מזה תעבור למערכת החדשה למה לקחת ישנה?

צודק, עדיף את ויסטה, חבל שהרבה תוכנות לא תומכות ה-64bit

פורסם

נראה לי שאם יש לך מפתח חוקי לויסטה, הוא אמור לעבוד גם על גרסאת 32 ביט וגם על 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי...

יש לי את הויסטה ב 5 דיסקים של גרסת ה 32 ביט.

עכשיו, כדי לקבל 64 ביט, צריך להזמין במיוחד, ומי שקנה באריזה מקורית מחנות, יכול להזמין בעלות טיפול ומשלוח בלבד.

העניין הוא שאני מקבל את הגרסה שלי דרך האינטרנט, ואפילו שיש לי קוד חוקי, אני לא יכול להזמין את ה-64 ביט. (אפילו התקשרתי למיקרוסופט לברר...)

אם איכשהו אני אשיג 64 ביט, אתה אומר שהקוד שלי יעבוד עליו?

פורסם

תבדוק את זה, נראה לי שלפחות למפתחות של MSDN זה ככה (לא רואה סיבה למה זה יהיה שונה ברגילים).

פורסם
  • מחבר

כן, אני מקבל מה MSDN. אז אני רק צריך להשיג דיסק חוקי 64 ביט, לא משנה איזה מפתח, והמפתח שלי יעבוד עליו?

אם ככה, מגניב...

פורסם

אני מניח שזה צריך להיות אותה גרסא של ויסטה..

פורסם

יש לך גירסאת OEM של VISTA ולא RETAIL.

הם בינתיים שולחים דיסקים רק לגירסאת הRETAIL ועדיין לא החליטו מה הם הולכים לעשות עם הOEM.

זה בדיוק גם המקרה אצלי.

הCDKEYS ד"א - זהים - בדוק.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים