עבור לתוכן

חייב עזרה..לא יודעה איפה הבעיה.....

Featured Replies

פורסם

חבר שלי "שיחק" בביוס בכדי להשיג ביצועים טובים..המחשב עבד ממש טוב ..היום "הגאון" :screwy:כנראה משך עוד קצת והמחשב חדל לקרוא את הכוננים וגם הוא לא מאפשר לו להגיע לביוס ..לפי מה שהבנתי ממנו אין לו גם את ה"ביפ" ..

לכל מי שיוכל להגיד מאיפה הבעיה מגיע???? :kopfpatsch: לוח אם ,ארדיסק , או משהו אחר ...

תודה מראש לכל העוזרים

:xyxthumbs:

פורסם

קודם כל שיאפס את הגדרות הביוס ע"י הג'מפר (איפה הג'מפר?, תבדוק בחוברת ההוראות של היצרן, לא מוצא את החוברת?, היא נמצאת באתר האינטרנט של היצרן, לא מוצא את האתר?, חפש בגוגל).

פורסם
  • מחבר

א-מה זה ה"גמפר" ?? :nixweiss:

ו ב- מה נראה לך שנהרס כי הוא לא יכול להגיעה למצב של הביוס ,זה נתקע איפה שהוא בהתחלה . לא יכול להיות שזה לוח אם ?

פורסם

תרגע ,מירב הסיכויים שלא קרה שום דבר בלתי הפיך.

פורסם

ג'אמפר זאת מין חתיכת פלסטיק קטנטנה ובה ברזל ששמים על שני ברזלים על הלוח אם או בכוננים בשביל ליצור המשכיות של הזרם. תגיד לו הוא יידע או תשאל את אבא או מישהו בסביבה, לא צריך לשאול כאן כל דבר. תן לעצמך הזדמנות לא להיות תלוי באינטרנט מדי פעם :)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחח.......הרגת אותי .שישאל את" אבא" ..בוא נגיד שאבא שלו כבר לא יכול לענות ..לצערי. אנחנו כבר עברנו את הגיל ששואלים את ההורים..

ונחזור לנושא ,אני אכן יודע שגאמפר מוליך זרם כמו מעבר של הכוננים מסלייב ומאסטר..וכו .

רק רציתי לוודא שאין כאן נזק בלתי הפיך לחומרה.

פורסם

עד כמה שידוע לי זה פורום תמיכה טכנית שאמור לעזור למי שלא מבין... ואם מישהו לא מבין הוא אמור לשאול כדי להגיע להבנה... ואינטרנט זה המקור הגדול ביותר של מידע אז אם לא ישאל כאן איך ידע להבא מה לעשות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים