פורסם 2003 בינואר 122 שנים האלן אנשים אני מחפש את השם המדוייק של הסרט הבא:אני ראיתי אותו ממש מזמן ושכחתי עליו את כל הפרטים זה גם סרט לא חדש..בעטיפה של הקלטת היה מצוייר הקושי הזה (SHORTY ששיחק במת לצעוק) כאשר הוא עם רסטות,עם רובה מים ועוד משהו עם קונדום..בקיצור הסרט הוא ממש גס ומלא בקללות אני רק זוכר שהוא מתחיל במשהו כזה:"אף איש בשכונה שלנו לא חי יותר מגיל 41.."אז מראים כזה קושי עם חצאית רץ עם עוגה עם 41 נרות וצועק: "אני בן 41 ! אני בן 41!" ואז בדיוק רוצחים אותו ;Dקיצור זה מה שאני זוכר ואני גם זוכר נראה לי שהשם שלו מורכב מכמה מילים וביניהם המילה SOUTH\SOTHERN (לא בטוח!)אז אם למישהו המידע הזה אומר משהו אז אנא תיזכרו בשם של הסרט!\תודה. 8)
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר wow thank uאני רק צריך להשיג אותו ברוסית והכל יהיה טוב!אני מקווה שאתה אכן התכוונת לסרט שאני רוצה
פורסם 2003 בינואר 122 שנים המבקרים לא אהבו.. אבל למי איכפת? אתה אהבת? זה הכי חשוב.המבקרים האלה הם סתם חבורת סנובים שלא יודעו לזהות סרט מעולה גם אם הוא יבעט להם בתחת.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים זה נכתב "כושי" (שזה אגב נשמע מעט גזעני).קושי היה מתמטיקאי.עד כאן פינת הלשון.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים זה נכתב "כושי" (שזה אגב נשמע מעט גזעני). קושי היה מתמטיקאי. עד כאן פינת הלשון. היום חייבים כבר להיות פוליטיקלי קורקט.. אפרו אמריקאי, למרות שזה קצת ארוך..
פורסם 2003 בינואר 322 שנים סרט טוב. אהבתי גם את הסרט הנ"ל: חבוב, למקרה שלא שמת לב, התמונות שאתה מפזר עכשיו בכל הפורום מגיעות מאתר שדורש עליהן סיסמא :
פורסם 2003 בינואר 322 שנים כנס למאפיינים של התמונה, תעתיק את המיקום שלה ותכניס בשורה של הכתובת בדפדפן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.