פורסם 2003 בינואר 122 שנים שאלה קצת מטומטמת,אבל מה זה רדיאטור?זה לא מין תנור כזה לחדר?מה הוא עושה?וגם רשום בעמוד הרביעי בזוג התמונות האחרון שרואים שהוא משתמש בנוזל קירור לרדיאטור,איפה רואים את זה?אני לא רואה כלום
פורסם 2003 בינואר 122 שנים רדיאטור זה מערכת צינורות הבנויה בצורה כזאת שעל ידי אורורה היא מקררת את הנוזל שעובר בה.הנוזל הירוק בצינור זה נוזל הקירור (שים לב שבמקור הצינורות שקופים).
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר אהההתודהנראה לי שכשאני אקבל תמחשב החדש שלי אני יעשה את זה(אם אני יצליח להשיג את הWATER BLOCK)
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר רגע,אז מה זה ה"נוזל קירור לרדיאטור"?כאילו,איך קוראים לו ,בשביל שאם פעם אני אבנה אני ידע מה לקנותומה הבדל הביצועים בין הנוזל המיוחד הזה למים רגילים?
פורסם 2003 בינואר 122 שנים במים רגילים יש אבנית אז לא מומלץ.נוזל קירור של רדיאטור שקונים במוסך הוא גם די זול וגם מכיל חומרים שמונעים נזק עם השנים לרדיאטור וגם מונע גדילה של אצות במים.
פורסם 2003 בינואר 122 שנים מחבר יש לי עוד שאלה...איפה אפשר להשיג את הווטר בלוק עצמו?כאילו שאלתי בפנדה,הם אמרו שהם לא ימכרו לי את זה בנפרדואין לי שום מושג איפה עוד יש(סוף סוף,אחרי שקרעתי את התחת למצוא מישהו שיארגן לי רדיאטור,הם אומרים לי שהם לא מוכרים את זה בנפרד,אינעל אביהם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.