עבור לתוכן

קיבלתי את ה-Fatality של Creative איך להגדיר אותו הכי נכון?

Featured Replies

פורסם

אז סוף סוף קיבלתי את הכרטיס ויש בו המון פיצ'רים שהם חדשים לי כמו שכאן אני יכול להתעסק עם DB ועם DTS.

יש לי את הZ5500 של לוגיטק, במידה ואני רוצה לצפות בסרט ושהקידוד יעשה מהכרטיס קול עצמו באיזה אופציה אני אמור לשחק?

אה ודבר נוסף, בכרטיס קול הקודם שהיה לי את המוסיקה תמיד הייתי שומע ב 4.1 בכרטיס הזה משום מה אני שומע רק ב2.1 למה? יש אפשרות לשמוע ב4.1 אבל רק שה-CMSS מופעל. אם הוא מופעל ואני משחק במשחק או רואה סרט שהוא 5.1 אז זה אומר שאני ישמע בסטראו? או שה-CMSS נכנס לפעולה רק שהוא מזהה ש-2.1 מתנגן ואז ממיר אותו גם לרמקולים האחוריים?

פורסם

יש לך אופציה איפה שה CMSS אופציה של UPMIX MODE תבחר שם ב stereo surround, ותכוון שם עד לאיך שתאהב,האם הסרט שאתה רואה או ה משחק מקודד ב 5.1 אז תשמע סראונד אמיתי אם לא,זה יכפיל את הערוצים וינסה לדמות ל סראונד אני דווקא אוהב איך שהכרטיס עושה זאת.

פורסם

אני גם עובד עם Stereo Surround

עוובד אחלה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש לך אופציה איפה שה CMSS אופציה של UPMIX MODE תבחר שם ב stereo surround, ותכוון שם עד לאיך שתאהב,האם הסרט שאתה רואה או ה משחק מקודד ב 5.1 אז תשמע סראונד אמיתי אם לא,זה יכפיל את הערוצים וינסה לדמות ל סראונד אני דווקא אוהב איך שהכרטיס עושה זאת.

אהה הבנתי עכשיו, תודה ;D

ובנוגע לDTS/DD מה אני אמור להגדיר בשביל שהכרטיס יעשה את הקידוד?

פורסם

כנס לביקורת פה באתר, יש שם הסבר על זה. בכל אחד מהמסכים יש לך אפשרות שהכרטיס יעשה את הפיענוח (לא קידוד, פיענוח).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

נכון צודק, אני יבדוק את זה תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים