עבור לתוכן

עתודה ותארים

Featured Replies

פורסם

ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין.

השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה.

אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים.

העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה

תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם?

אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, כדאי לי לבחור תואר דו-חוגי של מדעי המחשב ופיזיקה לדוגמה?

בראייה לעתיד, השילובים האלו כדאיים? וכל אחד מהם בנפרד?

ומה בנוגע למקום הלימודים? האם תואר מהטכניון במקצועות האלו נחשב יותר מאחד מאוניברסיטת ת"א? ואם כן, איך זה מתבטא?

היו לי עוד כמה שאלות שאני לא זוכר כרגע.. אני מניח שאני אזכר מהן אם אקבל כמה תשובות או דעות בנוגע לבחירות שלי.

תודה מראש.

פורסם

תואר כפול זה אומר שאתה מסיים את הלימודים עם שני תארים ראשונים, תואר דו חוגי זה תואר אחד.

אני הייתי בוחר בפסגות, אבל כדאי לך לבחור את מה שמעניין אותך יותר.

השילובים טובים (פיזיקה עם חשמל ומתמטיקה עם מדמ"ח זה אחלה)

פורסם
  • מחבר

זה בעקרון הסדר עדיפויות שלי.. צריך להכניס 3. רציתי לדעת בכלל, מתוך כל המקצועות.

בקשר לסוגי התארים - מה ההבדל בינהם בעצם? דו-חוגי\כפול.

הבנתי שדוח-חוגי זה בעצם תואר אחד, אבל אני עדיין מקבל את היתרון לדוגמה שיש לי יותר חופש בבחירת התואר השני? או מה היתרונות בכל אחד מהם?

פורסם
הבנתי שדוח-חוגי זה בעצם תואר אחד, אבל אני עדיין מקבל את היתרון לדוגמה שיש לי יותר חופש בבחירת התואר השני? או מה היתרונות בכל אחד מהם?

כן , אבל זה בא על חשבון הידע שלך בתור בוגר תואר ראשון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים