פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים כבר הרבה זמן, עוד לפני שהוספתי סלוט זיכרון 512MB DDR2 667Mhz (נדמה לי שזה היה לפני. לא בטוח), יש לי שגיאות זיכרון.מקפיץ לי הודעה בנוסח:AppName.exe - שגיאת מערכת-----------------------------------ההוראה ב-"0x0121295d" ביצעה הפניה לזיכרון ב-"0x00000000". לזיכרון לא הייתה אפשרות להיות "written" (או "read").לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכניתלחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית[אישור] [ביטול]זה קרה לי היום בהפעלת המחשב, זה קורה לי כשאני מנסה לפתוח את ATI CATALYST (וזה פותח את הCONTROL CENTER, אבל אם אני לוחץ אישור / ביטול זה סוגר אותו, אם אני מזיז הצידה ועובד איתו זה בסדר).מה זה אומר?שגיאה בזיכרון?לא מספיק זיכרון?תודה לעוזריםהערה:הזכרונות עובדים בDUAL CH.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים לא קשור לכמות הזכרון.תבדוק את הזכרונות עם תוכנת בדיקה, משהו בסגנון של MEMTEST
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר הרצתי בנצ'מרק באוורסט, אבל זה כותב רק על מהירויות כתיבה וקריאה.מאיפה מורידים MEMTEST?אגב כשאני בא לעשות מצב שינה זה בד"כ מקפיץ לי הודעה "שגיאת מערכת - למערכת אין מספיק זיכרון כדי לבצע את הAPI", ובזמן האחרון אחרי ההודעה המחשב נתקע עד לריסט.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים תגגל.עריכה:ושוב אני עובד בשביל אחריםhttp://www.download.com/3120-20_4-0.html?tg=dl-20&qt=memtest&tag=srch
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר לא. זה זה שהוספתי בעריכה. אל תהיה כבד תודה על העזרה. כמה זמן זה רץ, לילה או שאני יכול להמשיך על המחשב בזמן שזה רץ?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אל תהיה כבד תודה על העזרה. כמה זמן זה רץ, לילה או שאני יכול להמשיך על המחשב בזמן שזה רץ? מי כבד? בקושי 75 קילו. פעם אחרונה שהשתמשתי בה שמתי אותה לעבוד בלילה, זה היה דיי מזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.