פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים נכנסתי לאתר של GIGABYTE להלן כתובתו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1450 וניסיתי לעשות עדכון לדרייברים..ירד איזה קובצ פתחתי אותו מרוב טפשות ודפק לי את כל הBIOS עשה לי בלגאן ברייברים איך אניי יכול לשחזר את מה שהיה מקודם לפני ההתקנה..דרך אגב הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-7VRXP ver2.0מודה לכם על העזרה מראש..אתם אחלא[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר תנסה שיחזור מערכת.אחי ניסיתי..אבל הוא לא נותן לי לחזור יותר מאותו יום שאני נמצא בו..וזה היה לפני יומיים שלוש
פורסם 2007 במרץ 118 שנים לא הבנתי בדיוק מה הורדת?אבל אני בספק אם אתה יכול לעדכן ביוס ע"י הורדת קובץ והרצה שלו דרך הווינדוסאתה צריך לעשות ROLLBACK לדריבר שהתקנתלפי מה שאני רואה שם זה נראה כמו דרייבר של הצ'יפסט
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר יפה..תודה רבה..את האמת זה עזר ברוב התקלות בדרייברים..אבל עדיין יש לי בעייה בעוד פריט לא ידוע..וב- scasi host controller אין לי מושג איך אני יכול לשחזר לו את הדרייבר המיקורי שלו..מה אני יכול לעשות בנידון.?.תודה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים אצלי זה מופיע SCSI/RAID קונטרולאני בספק אם יש לך SCSI במחשבאז אני משער שזה הדריבר של הRAID שלך
פורסם 2007 במרץ 218 שנים מחבר אחי תסלח לי על הטפשות שלי..אני לא מבין מה אתה רוצה לומר לי..אבל נראה לי שנכון אתה צודק לגבי הדרייבר..השאלה איך אני פותר את הבעיה הזו..
פורסם 2007 במרץ 218 שנים יפה..תודה רבה..את האמת זה עזר ברוב התקלות בדרייברים..אבל עדיין יש לי בעייה בעוד פריט לא ידוע..וב- scasi host controller אין לי מושג איך אני יכול לשחזר לו את הדרייבר המיקורי שלו..מה אני יכול לעשות בנידון.?.תודה התכוונתי שאצלי במחשב זה מופיע כ SCSI/RAID במקום רק SCSI כמו שכתבת בגלל שיערתי שזה הדריבר של ה RAID אתה נכנס לאתר של החברה של הלוח שלך מחפש את הדגם שלך מוריד את הדרביבר המתאים מתקין וזהו מקווה שעזרתי בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.