פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר לא נראה לי שעברת שום שלב בחיים שלך, "יש גחלים שמיצרים אותם כדי שנחלה בסרטן"? [כאילו מה אתה אידיוט גמור?].אוקי, תיכף תגיד לי שזו קונספירציה של הממשלה כדאי להפחית תושבים במדינה.גם איך תסביר שכול הגחלים שמיובאים לארץ עוברים דרך המכס?בואנה אתה חולה נפשצחקתי בקשר לסרטן זה היה דימוי לזה שזה גחל מגעיל שהורס תטעם של הנרגילה אל תפנה אלי עוד ילד וראיטי
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים עם זה צינור רגיל שנרגילה אז חס וחלילה על תנקה עם מים, בתוך הצינור יש סליל של ברזל, עם תנקה אם מים הוא יחליד וכשתעשן תרגיש גרגירים כאלה של חלודה.מה שמומלץ זה לקנות צינור מזגן לבן גמיש מחנות, ואז לחבר עליו את הכניסה והיציאה של הצינור הקודם.בישביל לנקות את גוף הנרגילה אתה צריך:א:דלי גדול.ב:מלח לימון.ג:מים חמים.ד:חוטר.לוקחים את הדלי וממלאים עליו את המים החמים, שופכים לתוכו את המלח לימון בהתאם לגודל של הנרגילה, שמים את הנרגילה בפנים לשעה-שעתיים, מוציאים ואז מנקים עם חוטר.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים עוד משהונרגילה זה של ערבים!תעשנו סיגריות ואל תעשנו נרגילות!(אגב זאת לא הערה גזענית,כי גם אני מעשן נרגילה)
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים מחבר עוד משהונרגילה זה של ערבים!תעשנו סיגריות ואל תעשנו נרגילות!(אגב זאת לא הערה גזענית,כי גם אני מעשן נרגילה)איפה אתה מטופל?
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים פגאסוס הכי סוסים אבל יש גחלים יפנים כאלה שמחזיקים מלא זמן וזהה סוחב גם מלא אבל לוקח קצת זמן עד שכל הגחל נידלק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.