עבור לתוכן

לכל אלה שמעשנים נרגילה כנסו! לילדי כאפות שסתם יענו בציניות אל תכנסו

Featured Replies

פורסם

תגידו חברי לנרגילה עם איזה סוג גחלים אתם משתמשים

יש לי סטאר אדום והוא על הפנים אי אפשר לעשן הורס תטעם של הנרגילה

השגתי מהצפון גחלים בשם "פגסוס" והם סוף הדרך מחזיקים שעה וגם שהם נגמרים הגחל לא מתפורר

בכל מקום בארץ יש סוג אחר של גחלים

ספרו באיזה סוג של גחלים וטעמים אתם משתמשים

פורסם

מעשן star, לא בגלל שהם משהו מיוחד, באיזור שלנו, זה מה שיש לחנויות רק להציע, גחלי star וכלמיני star-alike כאלו שגרועים בדר"כ משמעותית.

פורסם

יש כמה סוגים של סטאר, הטובים הם אלו שכתוב עליהם ביוונית.

בכללי כשאתה רואה גחל שכתוב עליו ביוונית אתה כמעט ולא יכול לטעות והוא גחל איכותי. כמו הפגסוס למשל.

פורסם

תנסה נחלה.

החברים שלי שטוחנים נרגילה קונים סטוקים של טבק וגחלים מהכפרים הערביים שהם מגיעים לשם, טוענים שזה הכי טוב (אני לא יודע, נרגילה אני לא אוהב).

פורסם

עם אתה יכול להכין מעץ שיטה גחלים זה מעולה.

פורסם

קודם כל, פגאסוס באמת מצויינים.

דבר שני, יש מעין מיקרו-מנגלים כאלה שאפשר לשים בהם גחלים (גחלים שקונים למנגל) ולהדליק אותם, ואז יש לך אספקה של גחלים אמיתיים לנרגילה - שזה הכי טוב, גם מבחינת טעם וגם בגלל בריאות (כי על בריאות לא חוסכים :lol: ).

פורסם

זה שמעליי צודק, גחלים אמיתיים של מנגל הם הכי איכותיים.

אבל הבעיה היא שלהדליק אותם זה כאב ראש, ואם אתה רוצה פשוט לשבת חצי שעה לעשן נרגילה עם חברים ולעלות הביתה זה לא בשבילך.

גחלים אמיתיים זה למכורים האמיתיים שלא מסוגלים להתמודד עם הטעם של הסטארים למיניהם...(או לאלה שממש משועממים :])

פורסם

הפגסוס באמת הכי טובים....

פורסם

מה שטוב בפגסוס זה שהם לא מוציאים עשן כמו הגחלים האחרים שאתה מדליק אותם - יותר בריא לך ולסביבה (ולטעם), חבל שנסעת עד הצפון, אתה יכול להשיג אותם בחנות מעולה בפ"ת.

פורסם

הפאגסוס הכי טובים, נחלה הכי זבל.

אבל זה לא הכול תלוי בגחל,מאוד תלוי איך אתה מכין את הראש, האם יש מספיק מיים בכד,האם כשאתה מכניס טבק לראש אתה לא עובר בורי [לא מפוצץ את הראש, לשים קצת טבק לא עד הסוף],האם הצינור אטום?

וכדומה...

פורסם

מי מעשן גחל במשך שעה? :kopfpatsch:

פורסם

מי מעשן גחל במשך שעה? :kopfpatsch:

i am

פורסם

גחל לא מעשנים יותר מחצי שעה-40 דקות מקסימום, וזה עוד עם אתה וחבר מעשנים, אני מדליק גחל חדש כול 20 דקות, סה"כ שני גחלים על ראש בינוני.

פורסם
  • מחבר

הפאגסוס הכי טובים, נחלה הכי זבל.

אבל זה לא הכול תלוי בגחל,מאוד תלוי איך אתה מכין את הראש, האם יש מספיק מיים בכד,האם כשאתה מכניס טבק לראש אתה לא עובר בורי [לא מפוצץ את הראש, לשים קצת טבק לא עד הסוף],האם הצינור אטום?

וכדומה...

אחי עברנו את השלב הזה בכיתה ז

יש גחלים שמיצרים אותם כדי שנחלה בסרטן נראה לי והסטאר האדום אחד מהם

פורסם

לא נראה לי שעברת שום שלב בחיים שלך, "יש גחלים שמיצרים אותם כדי שנחלה בסרטן"? [כאילו מה אתה אידיוט גמור?].

אוקי, תיכף תגיד לי שזו קונספירציה של הממשלה כדאי להפחית תושבים במדינה.

גם איך תסביר שכול הגחלים שמיובאים לארץ עוברים דרך המכס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים