עבור לתוכן

זה רק אני או שהתוכי של בזק ושלום אסייג דומים?

Featured Replies

פורסם

ממש אבל ממש דומים

פורסם

אולי בגלל שהוא מדובב אותו? :kopfpatsch:

פורסם

אפילו יש להם אותו קול!!!!!!!! הייתם מאמינים?

פורסם

אפילו יש להם אותו קול!!!!!!!! הייתם מאמינים?

:lol: :lol: :lol: :lol:

"התוכי דומה למדובבו" 8)

סה"כ תוכי ערס ישראלי שכזה בכיכוב של ערס ישראלי.

מתאים בול!

פורסם

בד"כ אנימטורים ויוצרי דמויות אנימציה ינסו לתת לדמות כמה שיותר מאפיינים ויזואליים של השחקן המדובב, ומכאן הדמיון. לפעמים הפרטים האלו כ"כ עדינים שזה תת מודעי - גם אם אתה לא מכיר את המדובב, הדמות עצמה מזכירה לך מישהו כל הזמן..

המקרה הכי מיוחד שאני זוכר היה בסרט Finding Nemo, שם השחקנית אלן דג'נרס שיחקה דמות של דג נקבה מצחיקה ומטורללת עם בעיות זכרון (שכחתי את השם של הדמות), ונדהמתי עד כמה דמות של דג יכולה להיות דומה לאלן דג'נרס :)

פורסם
  • מחבר

שלום אסייג בנאדם מפחיד

פורסם

גם ב"תפוס את הכריש" עשו דג אנג'לינה ג'ולי (דומה בפנים) ו-וויל סמית'.

פורסם

בכל סרטי האנימציה עושים את זה, מאז ומעולם (כשמדובר במדובב ידוע כמובן, לא במישהו אלמוני). לא חשבתם אף פעם שהג'יני דומה לרובין וויליאמס?

פורסם

חשבתי שהוא דומה לטוביה צפיר..

שניהם שמנים.

פורסם

גם ב"תפוס את הכריש" עשו דג אנג'לינה ג'ולי (דומה בפנים) ו-וויל סמית'.

נכון, ובמיוחד רוברט דה נירו!

בכל סרטי האנימציה עושים את זה, מאז ומעולם (כשמדובר במדובב ידוע כמובן, לא במישהו אלמוני). לא חשבתם אף פעם שהג'יני דומה לרובין וויליאמס?

בהחלט. והעובדה שהוא מדובב ע"י רובין וויליאמס וכזה מטורלל עושה אותו לאחת מדמויות האנימציה האהובות עלי של כל הזמנים.

פורסם

על איזה ג'יני אנחנו מדברים? מאלאדין?

פורסם

ברור.

פורסם

רובין וויליאמס - בן אדם ענק ואני לגמרי רציני.

הוא לא רק קומיקאי מדהים ובן אדם מצחיק מדובר באדם משכמו ומעלה... נפגשתי איתו כמה פעמים בארה"ב... הוא תורם דם באופן קבוע, מתנדב בכל מקום אפשרי... מותק של בן אדם :P

ג'יני מאלאדין - הדמות הטובה אי פעם שהופכת את אלאדין לסרט האנימציה הכי טוב אי פעם.

גם עכשיו ממרומי שנותיי שאני רואה את הסרט אני מתגלגל על הרצפה...

פורסם
  • מחבר

האמת שמה שגורם לי לחשוב שזה הסרט אנימציה ההכי טוב בעולם זה הסאונדטראק והסיפור שהוא ערבי במקור

פורסם

בהחלט, אלאדין סרט משובח מכל בחינה אפשרית, מסרטי האנימציה הבודדים שהיו מושלמים לגמרי. ופס הקול שלו פשוט אגדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים