פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים קניתי רווטר ואנני יודע לחבר אותו האם מישהו יכול לעזור לי בחיבור הראווטר ל ADSL לשני מחשבים בכלל כול צורת החיבורים כולל קונפגרציה ותודה מראש
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים שלום לך....ברוך הבא לפורום שלנו....ראשית , אם יש לך שאלה אין צורך בסקר (קיבלת הודעה בפרטי).לעינייננו, פשוט חבר את המודם בעזרת כבל מוצלב שקיבלת בחבילה של הנתב ליציאת ה- Wan של הנתב.את כל החיבורים האחרים עליך לחבר בעזרת כבלים רגילים למחשבים בביתך (ישירים ללא הצלבה).כנס לקונפיגורציה של הנתב בעזרת כניסה לדף "הבית" שלו המוגדר ב- http://192.168.168.230 .סיסמת הכניסה שלך תהיה (ברירת מחדל) , password (אם זה לא השתנה).הנתב הזה שונה במעט משלי, אבל אני בטוח שהאפשרות הראשונה :Connection profile .... תעזור לך.כנס לשם והמשך בתהליך יצירת חיבור חדש.
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים מחבר סלח לי על הבורות אבל איך אני נכנס לדף הבית האם הכוונה היא לאתר הבית של החברה ואם כן איך אוכל לכנס אם אין לי תקשורת כמו כן הקבל שקיבלתי הוא א מוצלב אנא עזור
פורסם 2002 בדצמבר 3122 שנים איציק = ICQ . או תכנס להודעה פרטית , תסתכל למעלה , רשום "היי frh יש לך 2 הודעות , 2 מהן חדשות ." אני ארשום לך שם משהוא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.