פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים שלוםיש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרוןכשאני שומע מוזיקה או רואה סרט, ברגע שאני פותח את הקובץ הכל עובד פיקסאבל אם אני לוחץ על PAUSE ואז מפעיל מחדש אז לפעמים במקום להשמיע את הסאונדהרמקולים משמיעים רעש (כמו שאין קליטה ברדיו)הדבר קורה רק כאשר עושים PAUSE ואח"כ ממשיכים, כדי לעצור את הרעש אני חייב ללחוץ על STOPהדבר לא קורה כל הזמן אבל לעיתים די קרובותאני משתמש ב - WINAMP למוזיקה ו- BSPLAYER לווידאו.ניסיתי להתקין את הדריברים של הכרטיס קול מחדשאבל גם זה לא פותר את הבעיהיש למישהו אולי רעיון מה זה יכול להיות?תודה
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים שלוםיש לי בעיה מוזרה שנתקלתי בה בזמן האחרוןכשאני שומע מוזיקה או רואה סרט, ברגע שאני פותח את הקובץ הכל עובד פיקסאבל אם אני לוחץ על PAUSE ואז מפעיל מחדש אז לפעמים במקום להשמיע את הסאונדהרמקולים משמיעים רעש (כמו שאין קליטה ברדיו)הדבר קורה רק כאשר עושים PAUSE ואח"כ ממשיכים, כדי לעצור את הרעש אני חייב ללחוץ על STOPהדבר לא קורה כל הזמן אבל לעיתים די קרובותאני משתמש ב - WINAMP למוזיקה ו- BSPLAYER לווידאו.ניסיתי להתקין את הדריברים של הכרטיס קול מחדשאבל גם זה לא פותר את הבעיהיש למישהו אולי רעיון מה זה יכול להיות?תודהזה קורה גם בWMP?
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים כן !! זה קורה בכל נגן של מוזיקה / וידאו ורק מתי שעושים PAUSE אני מציע שתנסה קודם לקחת רמקולים פשוטים של 2 רמקולים ולבדוק אם זה פועל (מתאר לעצמי שהבעיה במחשב, רק ליתר בטחון)אם עדיין יש בעיה תכתוב פה
פורסם 2007 במרץ 118 שנים מחבר ניסיתי לחבר 2 רמקולים פשוטים כמו שהוצע כאן (רמקולים שקילתי עם המחשב של 20 שקל)הבעיה חוזרת על עצמהבקשר לפילטר של AC3 נראה לי שהוא אכן מותקן על המחשבאבל הבעיה היא לא רק כאשר אני משתמש בפילטר הזה, אלא גם במצב של שמיעת מוזיקהתודה
פורסם 2007 במרץ 218 שנים הבעיה שאתה מתאר התחילה אחרי שהתקנת ת'חבילת קודקים או ששינית במקרה הגדרות ב-AC3?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.