עבור לתוכן

הארד דיסק חדש משמיע רעשים מחשידים

Featured Replies

פורסם

היום קיבלתי את ההארד שלי שהזמנתי: 250 ג'יגה של ווסטרן דיגיטל בחיבור סאטה. חיברתי אותו למחשב ובאתי להתקין XP מחדש עליו, כמובן שבמהלך ההתקנה יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו (פירמוט מלא, לא זריז, לקח הרבה זמן) וההתקנה החלה. בכל זמן הפירמוט וההעתקה הראשונית של הקבצים יצאתי מהבית וכשחזרתי בדיוק הגעתי לקטע שבו אני צריך להגדיר שפות, להכניס סיריאל וכו'. אחרי שססימתי אותו וההתקנה חזרה להעתיק קבצים ההארד דיסק פשוט התחיל לעשות מדי פעם רעשים ממש מוזרים, מין חריקות כאלה שאני רגיל לשמוע מכוננים דפוקים פיזית, מה שמוזר הוא שבכל הזמן העתקת הקבצים נמשכת כרגיל, אין שום בעיה שאני שם לב אליה חוץ מהרעשים.

חשוב לציין שהכונן החדש היה היחיד פרט לסידירום שהיה מחובר למחשב באותו רגע, ושג'ימפרתי אותו לעבוד ב-150 כי הלוח שלי לא תומך ב-SATA2. הרעשים לא היו כל הזמן, כל 2 דקות בערך למשך חצי דקה עד דקה, אבל אלה היו רעשים ממש ממש חזקים וממש אי אפשר להגיד שאלו רעשים של קריאה/כתיבה. בזמן ההפירמוט שהכונן עבר לפני ההתקנה לא שמעתי שום רעשים אבל הייתי ליד המחשב רק בכמה הדקות הראשונות אז יכול להיות שאח,כ הוא כן התחיל לעשות. למרות שמהעבודה הרגילה של חצי שעה שהספקתי לעשות עם הכונן (סיום התקנת XP, ועוד קצת שיטוט אינטרנט) הכל היה נראה בסדר עם הכונן אני מאוד מודאג מהרעשים.

החלטתי שאני בכל מקרה רוצה להחליף את הכונן ויהי מה, אני לא מוכן להסתכן בלחכות ואז כשתצוץ בעיה אמיתית יגידו לי שאני גרמתי נזק לכונן. זה יאלץ לחכות למחר כי השירות של אייבורי (משם הזמנתי את הכונן) לא עובד בשעות האלו.

האם בכל זאת נראה למישהו כאן שיכול להיות שהכונן בסדר למרות הרעשים? כמו שאמרתי בזמן עבודה הוא היה נראה בסדר סך הכל, אבל הרעשים שהוא מוציא הם פשוט מחרידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים